ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Συμβουλές για το φωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

> Διάλεξε φωτάκια που το χρώμα τους να ταιριάζει με τα βασικά στολίδια. Έτσι θα ενισχυθεί ο συνδυασμός των χρωμάτων.

> Μικρά φωτάκια σε σχήμα αστεριού ή πολύχρωμα φωτάκια, κάνουν περισσότερο εντύπωση όταν τ’ απλώνετε σε διάφορες σειρές.

> Όταν φωτίζετε ένα φρέσκο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χωρίστε το σε 3 κατακόρυφα τρίγωνα. Βάλτε στην πρίζα την πρώτη σειρά από τα φωτάκια και στερεώστε το τελευταίο λαμπάκι στην κορυφή του δέντρου. Τοποθετήστε τα φωτάκια ζικ-ζακ κατά μήκος του τριγώνου, προσέχοντας να μη μαζευτούν πολλά στο ίδιο σημείο. Μην υπερβείτε τα 300 φωτάκια από άκρη σε άκρη.  Επανέλαβε την ίδια διαδικασία και για τα άλλα δύο τρίγωνα.

> Ανησυχείτε γιατί ξεχάσατε ένα σημείο; Απομακρυνθείτε από το δέντρο και κοιτάξτε το από απόσταση. Όπου δείτε μαύρες τρύπες, «στρώστε» ξανά τα φωτάκια γεμίζοντας έτσι τα κενά.

> Εάν το χριστουγεννιάτικο δέντρο φαίνεται από το παράθυρό σας μόνο από μια μεριά, τότε τοποθετήστε όλα τα φωτάκια από τη συγκεκριμένη πλευρά.

> Για ένα χαρούμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο, χρησιμοποιείστε φωτάκια τα οποία θα αναβοσβήνουν σύμφωνα με τη μελωδία από τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα ή από μόνα τους.

> Τα πράσινα χριστουγεννιάτικα φωτάκια προσθέτουν φινέτσα. Διακοσμήστε με πράσινες και ασημένιες μπάλες για να ολοκληρώσετε την όψη του.

> Δημιουργήστε το ίδιο εφέ χιονιού και με τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια σας, διασκορπίζοντας ψεύτικο χιόνι πάνω στις σειρές τους όταν τα κρεμάσετε.

> Πειραματιστείτε με διαφορετικούς συνδυασμούς φωτισμού μέχρι να καταλήξετε σ’ αυτόν που σας αρέσει. Είναι ωραίο να μπερδέψετε διάφορα φωτάκια μεταξύ τους. Μη λυπηθείτε τα φωτάκια.

> Ο καλύτερος τρόπος για ν’ αποθηκεύσετε τα χριστουγεννιάτικα φωτάκια είναι να τα τυλίξετε στο χέρι σας κατεβάζοντάς τα και να δέσετε το κύκλο/στεφάνι στη μέση. Εάν έχετε κρατήσει το κουτί τους μπορείτε να τα βολέψετε γύρω από το χαρτόνι/φελιζόλ και να τ’ αποθηκεύσετε.

shutterstock_2263628

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας