ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΝΕΑ

Wall & Design – Ταπετσαρίες, Φωτοταπετσαρίες, Αυτοκόλλητα, Πίνακες, Διακοσμητικά

Οι ταπετσαρίες χρησιμοποιούνται ευρέως στη διακόσμηση σπιτιών, καταστημάτων, ακόμα και γραφείων. Τα πλεονεκτήματά τους είναι πολλά, με κυριότερο την ευκολία που προσφέρουν στην αλλαγή οποιουδήποτε χώρου, οικονομικά, και κυρίως χωρίς ταλαιπωρία.  Οι ταπετσαρίες τοίχου υπερτερούν σε σχέση με άλλα υλικά για την κάλυψη επιφανειών, γιατί είναι άοσμες και τοποθετούνται εύκολα. Η επεξεργασία τους είναι κατάλληλη για οποιονδήποτε χώρο, ακόμα και για παιδικό δωμάτιο. Πρόκειται για ένα υλικό που δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στον τοίχο κατά την αφαίρεσή του και σας παρέχει με μία πλειάδα σχεδίων και υφών, για να αποφασίσετε ποιο είναι το ιδανικό για εσάς.

wall&design-tapetsaria-toixou_803327-b

Σε αντίθεση με τα παλαιότερα χρόνια, οι ταπετσαρίες σήμερα αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο, χωρίς να είναι απαραίτητο να καλύψουν όλους τους τοίχους. Η τοποθέτησή τους ακόμα και σε μεμονωμένους τοίχους, μπορεί να δημιουργήσει ένα προσωπικό και ιδιαίτερο στυλ στο χώρο, εύκολα και σε χαμηλό κόστος. Επιπλέον, μπορεί να μεγαλώσει και να φωτίσει ένα μικρό χώρο, αλλά και να καλύψει ατέλειες που πιθανόν να υπάρχουν στους τοίχους.

wall&design-tapetsaries-toixou-18310_1

Υπάρχει ποικιλία υλικών, όπως:
•οι vlies non woven, που περιέχουν επιπλέον μικρο-ίνες στο υπόστρωμα τους, ώστε να μην υπάρχει συστολή– διαστολή κατά την τοποθέτηση αλλά και να αφαιρούνται με μεγάλη ευκολία όταν το θελήσουμε,
•οι βινυλικές, για μεγαλύτερη αντοχή στο καθάρισμα,
•καθώς και αυτές με επιφάνεια από πλαστικοποιημένο χαρτί, που είναι και οι πιο οικονομικές.

wall&design-tapetsaries-toixou-18293_1

Σε εσάς έρχονται σε συσκευασία ρολού, με διαστάσεις 10 μέτρων μήκους επί 53 εκατοστών πλάτους και μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε εμβαδό επιφάνειας. Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα ταπετσαρίας η οποία είναι άοσμη και διάφανη, με κυριότερο πλεονέκτημα να μην καταστρέφει την επιφάνεια του τοίχου κατά την αφαίρεσή της.

wall&design-tapetsaries-toixou-307054RB

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας στην ενότητα ταπετσαρίες τοίχου Wall&Design

Φωτοταπετσαρίες
Παράλληλα με τις ταπετσαρίες των επαναλαμβανόμενων μοτίβων, υπάρχουν και οι φωτοταπετσαρίες, οι οποίες προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο θέμα φωτογραφίας από φυσικά τοπία και πόλεις, μέχρι έργα τέχνης διάσημων καλλιτεχνών και παιδικούς ήρωες. Το κόστος μίας φωτοταπετσαρίας είναι, συνήθως, λίγο μεγαλύτερο από αυτό της ταπετσαρίας, ωστόσο προσδίδεται ρεαλιστική απεικόνιση και μεγαλύτερο βάθος στο χώρο. Η ποικιλία σχεδίων είναι απεριόριστη, αφού έχετε τη δυνατότητα επιλογής του θέματος, ακόμα κι αν αυτό περιλαμβάνει και φωτογραφίες της αρεσκείας και της επιλογής σας.

wall&designfototapetsaries-toixou-12663VEAR

Οι διαστάσεις που έχουν οι φωτοταπετσαρίες τοίχου, σε αντίθεση με τις ταπετσαρίες, είναι συγκεκριμένες. Παρόλα αυτά, έχετε την δυνατότητα να ορίσετε και εσείς, τις δικές σας διαστάσεις, σε custom εκτύπωση. Σε αυτή την περίπτωση, το κοστολόγιο είναι μεγαλύτερο από τη φωτοταπετσαρία συγκεκριμένων διαστάσεων, σας προσφέρει όμως την ευκαιρία να δημιουργήσετε το δικό σας θέμα με μοναδικό όριο τη φαντασία σας.

wall&design-fototapetsaries-toixou-13003-AR

Το υλικό της φωτοταπετσαρίας, είναι πλαστικοποιημένο χαρτί ή και vlies non woven. Και στις δύο περιπτώσεις, η εκτύπωση είναι ματ, ώστε να αποφεύγεται το φαινόμενο της αντανάκλασης του φωτός και γυαλάδας, από οποιαδήποτε οπτική γωνία θέασης. Η τοποθέτηση γίνεται με κόλλα ταπετσαρίας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο, για όσους προτιμούν την τοποθέτηση χωρίς κόλλα.
Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας στην ενότητα φωτοταπετσαρίες τοίχου Wall&Design

Αυτοκόλλητα
Για τη διακόσμηση των τοίχων μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αυτοκόλλητα τοίχου. Τα αυτοκόλλητα υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων για παιδικούς χώρους αλλά και για χώρους ενηλίκων. Μπορούν να βγουν σε μονόχρωμα, καθώς και σε πολύχρωμα σχέδια.

wall&design-rmk2741scs

Η τοποθέτηση τους είναι γρηγορότερη και ευκολότερη σε σύγκριση με τις ταπετσαρίες και τις φωτοταπετσαρίες τοίχου. Μπορούν να επανατοποθετηθούν και δεν απαιτούν τη χρήση κόλλας. Τα αυτοκόλλητα τοίχου καλύπτουν μία περιορισμένη επιφάνεια στον τοίχο ανάλογα με το σχέδιο που απεικονίζουν, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν πιθανές ατέλειες του τοίχου.
Τα αυτοκόλλητα αποτελούν διακοσμητική επιλογή και για άλλες επιφάνειες όπως ψυγεία και πόρτες.

wall&design-autokollita-psigeiou-Gourmet-Cuisinewall&design-autokollita-portas-Gheisa

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας στην ενότητα αυτοκόλλητα Wall&Design

Πίνακες ζωγραφικής
Διαχρονική επιλογή διακόσμησης, οι πίνακες ζωγραφικής έρχονται σε εσάς εκτυπωμένοι σε 100% βαμβακερό καμβά με ματ φινίρισμα και τελαρωμένοι σε ξύλινο πλαίσιο. Εκτυπώνονται  με eco μελάνια σε  φωτογραφική ποιότητα και ο καμβάς που χρησιμοποιείται είναι 100% βαμβακερός. Το τελάρωμα γίνεται με ειδικά επεξεργασμένο ξύλο πεύκου πάχους 4 εκατοστών.

wall&design-pinakes-zografikis-Wine-Party

Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα της κατηγορίας στην ενότητα πίνακες ζωγραφικής Wall&Design

Wall&Design
Ταπετσαρίες, Φωτοταπετσαρίες,
Αυτοκόλλητα, Πίνακες, Διακοσμητικά

Διευθ: Ελ. Βενιζέλου 33, Αμπελόκηποι
Τ.Κ. 56123, Θεσσαλονίκη
Email: info@wallndesign.gr
http://www.wallndesign.gr

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας