ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΛΙΚΑ

Interpack Στρούμπας ΑΒΕΕ – Υλικά συσκευασίας με… υπογραφή!

Η ιστορία της Interpack ξεκινά το 1957 όταν ο ιδρυτής της Γεώργιος Στρούμπας σε ηλικία 12 ετών εργαζόταν σε μία βιοτεχνία γραφικών τεχνών. Ύστερα απο 17 χρόνια εμπειρίας και τεχνογνωσίας στο χώρο και ολοκληρώνοντας παράλληλα τις σπουδές του στον ίδιο τομέα, είχε ένα και μοναδικό όραμα… να δημιουργήσει μια επιχείρηση ειδών συσκευασίας, η οποία θα παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα πρωτόγνωρα για την ελληνική αγορά.
Το όραμα έγινε πραγματικότητα το 1974 με την ίδρυση της Γεώργιος Στρούμπας O.E. Σε περίοδο 26 ετών αναπτύσσει τον σχεδιασμό κουτιών και δημιουργεί επαναστατικά σχέδια για τα δεδομένα της εποχής. Η φιλοσοφία της Interpack αρχίζει και παίρνει μορφή. Από το 1990 εώς το 1995 κατασκευάζονται δύο νέοι χώροι όπου στεγάζουν την πρώτη έκθεση cash&carry ειδών συσκευασίας στην ελληνική αγορά, καθώς και την παραγωγική μονάδα της εταιρείας.
Ακολουθώντας την ανοδική πορεία, το 1995 η εταιρεία με την συμμετοχή της Μαρίας και Παναγιώτη Στρούμπα, μετατρέπεται στην σημερινή Interpack Στρούμπας ΑΒΕΕ.
Στα χρόνια που ακολουθούν δημιουργείται ένας άρρηκτος συνδυασμός εμπειρίας, τεχνογνωσίας και νέων ιδεών κατατάσσοντας την εταιρεία στις πρώτες θέσεις της ελληνικής αγοράς.
Η συνεχής ανάπτυξη της την ώθησε στη δημιουργία ενός νέου καταστήματος στο κέντρο του Πειραιά με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.
Κάθε χρόνο συμμετέχει σε όλες τις μεγάλες εκθέσεις της Ελλάδας, κάτι που μεταξύ άλλων της επιτρέπει να λαμβάνει πρώτη τα νέα μηνύματα και τις εξελίξεις στο χώρο. Έτσι εξασφαλίζει και την πρωτοτυπία στα προϊόντα της.

Η αγάπη για την δουλειά, η ιδιαίτερη προσοχή που δείχνει σε κάθε πελάτη της και η άψογη τεχνική που εφαρμόζεται στην εταιρεία είναι καρπός μιας συνεχούς και ευχάριστης προσπάθειας.

Περισσότερες πληροφορίες: https://www.stroubas.gr/eshop/ Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας