ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Εντυπωσιακά σκηνικά φωτογράφισης (Photo booth)

Δημιουργήστε το δικό σας Photo booth για τη φωτογράφιση του γάμου σας και ζήστε αξέχαστες στιγμές γέλιου και διασκέδασης. Συνεννοηθείτε με το φωτογράφο σας, δείξτε του ποιο σκηνικό θέλετε και φτιάξτε ένα πρωτότυπο άλμπουμ φωτογραφιών με μοναδικό φόντο.

Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και φωτογραφηθείτε στο δικό σας σκηνικό την ημέρα του γάμου σας. Συνήθως το photo booth στολίζεται στα χρώματα του γάμου σας ή στήνεται υπαίθρια στο χώρο του γάμου ή της δεξίωσης. Φτιάξτε το δικό σας σκηνικό με αυτοσχέδια φόντα (backgrounds) και πλαίσια χρησιμοποιώντας διάφορα υλικά όπως: Κορδέλες, υφάσματα, χαρτί κρεπ χειροτεχνίας ή περιτυλίγματος, μπαλόνια με ήλιο, μπάλες, στεφάνια από φελιζόλ, ροζέτες διακοσμητικές από χαρτί, λουλούδια από χαρτί ή pom pom, διακοσμητικά σχήματα από origami (τρίγωνα, καρδιές κλπ.), καλάμια μπαμπού ή φυτά.
photob
> Για φόντο μπορείτε να έχετε μια ξύλινη επιφάνεια η οποία είναι μια πολύ οικεία και ζεστή ιδέα. Το ξύλο είναι ένα υλικό που μπορείτε να το μεταμορφώσετε βάφοντάς το στα χρώματα που θέλετε, από ιβουάρ χρώμα μέχρι λαμπερό χρυσό δίνοντας στο γάμο σας έναν τόνο κομψότητας. Επίσης, το ξύλο μπορείτε να το «ντύσετε» με την τεχνική decoupage με διάφορα μοτίβα για την περίσταση που το θέλετε (γάμο ή βάφτιση) και να το διακοσμήσετε με κομμάτια ύφασμα και αξεσουάρ.

> Στο χώρο της δεξίωσης ή του πάρτι πιθανόν να υπάρχει ένας τοίχος τον οποίο μπορείτε να τον ντύσετε με φρέσκα λουλούδια που ταιριάζουν στη συνολική διακόσμηση της τελετής. Ένας τοίχος γεμάτος με άνθη αποτελεί το τέλειο φόντο για την τέλεια ρομαντική photo booth φωτογραφία. Αν το πάρτι σας γίνει σε εξωτερικό χώρο μπορείτε να επιλέξετε ένα σημείο στον κήπο, με δέντρα από όπου θα κρεμάσετε φαναράκια, κορδέλες, λατέρνες, κομμάτια ύφασμα και δυο τρεις ονειροπαγίδες και θα γίνει το πιο αεράτο και ρομαντικό background για τις φωτογραφίες σας.

photobooth3
> Επίσης σε έναν τοίχο μπορείτε να κρεμάσετε πολύχρωμες κορδέλες και κορδέλες από δαντέλα, συνδυάζοντάς τες με πολύχρωμα μπαλόνια γεμάτα ήλιο. Σκόρπια στον τοίχο κρεμάστε μικρές κορνίζες με φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις διακοπές σας.
photobooths2
> Tέλος, για photo booth μπορείτε να επιλέξετε έναν vintage καναπέ όπου θα τραβήξετε όλες τις φωτογραφίες σας επάνω σε αυτόν. Διακοσμήστε όμορφα τον γύρω από τον καναπέ χώρο, με λουλούδια από χαρτί ή μπαλόνια. Σκορπίστε στο πάτωμα αρκετό κομφετί και η φωτογράφιση ξεκινά!

Και μην ξεχάσετε τα Photo props… Φτιάξτε τα, μοιράστε στους καλεσμένους σας και φωτογραφηθείτε!

 

Κράτα το



 Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας