ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΑΝΟΙΞΗ

Μικρές ιδέες για τη γιορτή της μητέρας!

Μην ξεχνάτε πως ο χρόνος κυλάει τόσο γρήγορα γι’ αυτό αδράξτε κάθε στιγμή για να πείτε στην αγαπημένη σας μαμά τα πιο γλυκά λόγια βγαλμένα από την καρδιά σας. Δείξτε της τα συναισθήματά σας, σήμερα… τώρα…

Μπορεί να της έχουν αφιερώσει μια μέρα το χρόνο, ειδικά για τη μητέρα (τη δεύτερη Κυριακή κάθε Μάη), για να γιορτάζεται, αλλά αυτή είναι η “εμπορική” πλευρά της γιορτής. Τη μάνα μας την χαιρόμαστε, τη γιορτάζουμε και την αγαπάμε κάθε μέρα, κάθε ώρα, κάθε στιγμή.

Δε χρειάζεται λοιπόν να σπαταλήσετε χρήματα, ειδικά αυτή την ημέρα, “σπαταλήστε” στιγμές γεμάτες αγκαλιές και χαρίστε της ένα μικρό χειροποίητο δωράκι, φτιαγμένο με αγάπη.

mother_day_all

Κατεβάστε τις κάρτες μας ή φτιάξτε τη δική σας με τα γραφικά (μοτίβα) που θα βρείτε εδώ, και χαρίστε τις πιο γλυκές σας ευχές στη μητέρα… τη μάνα… ή τη μαμά σας… όπως κι αν τη φωνάζετε.  Φτιάξτε ένα μικρό αξεσουάρ  ένα κολιέ ή ένα βραχιόλι ή ένα διακοσμητικό, γιατί όχι μια κρέμα με φυσικά υλικά… κάτι χειροποίητο που θα το “κλείσει” μέσα στην καρδιά της γιατί θα έχετε αφιερώσει προσωπικό χρόνο για χάρη της!

Μάνα είναι… μόνο μία…,  γι’ αυτό να τη χαίρεστε και να την αγκαλιάζετε, κάθε στιγμή και κάθε λεπτό!

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας