ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Γράμμα στον Άι Βασίλη!

Ο πιο ωραίος μύθος των Χριστουγέννων!

Ο μύθος του Άι Βασίλη ζωντανεύει ξανά αυτές τις Χριστουγεννιάτικες ημέρες, «ζεσταίνει» τις τρυφερές καρδιές των παιδιών και τα γεμίζει ελπίδα και προσμονή. Ακόμα κι εμείς, οι ενήλικες, μαγευόμαστε από το πνεύμα των Χριστουγέννων και μας ξυπνά τις παιδικές μας γιορτινές αναμνήσεις.

Αφήστε τα μικρά σας να γράψουν τις δικές τους επιθυμίες με φαντασία και με όλη την ευαισθησία που έχει η παιδική καρδιά τους. Πολλά παιδιά γράφουν αυτό που επιθυμούν να λάβουν και δεν έχει καμία σχέση με υλικά δώρα, αλλά με την καλυτέρευση της καθημερινότητά τους, ευχές για τα αγαπημένα τους πρόσωπα, όπως π.χ. να βρει δουλειά ο μπαμπάς ή η μαμά τους ή ο Άι Βασίλης να αποκαταστήσει την υγεία σε ένα αγαπημένο του πρόσωπο. Eίναι ένας όμορφος τρόπος να μάθετε τί έννοιες κουβαλά η ψυχή τους. Να θυμάστε πως τα γράμματα των παιδιών στον  Άι Βασίλη είναι πάντα γεμάτα τρυφερότητα, ελπίδα και ευχές για ό,τι καλύτερο στην ζωή τους.

Τώρα… αν γράψουν και για κάποια συγκεκριμένα δωράκια που θέλουν, δεν έχετε παρά να τα πάρετε υπόψην σας και να φροντίσετε εσείς για αυτό, με αγάπη και έννοια.

Πατήστε και κατεβάστε δωρεάν όποια από τις 2 σελίδες (γράμμα 1 + γράμμα 2) αρέσει στο παιδί σας και φυσικά και το φάκελο.

Καλές γιορτές! Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας