ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΛΙΚΑ

Pure & Original – Aυθεντικά χρώματα από το Βέλγιο με φυσικά συστατικά

Εξελιγμένα χρώματα και τεχνοτροπίες νερού υψηλής ποιότητας, βασισμένα σε φυσικά συστατικά

Όλοι μας θα θέλαμε ένα ελκυστικό και άνετο σπίτι. Όχι απλά ένα σπίτι, αλλά ένα σπίτι που θα μας ταιριάζει, αντανακλώντας την δύναμη, την έμπνευση και τα πάθη μας. Ένα σπίτι που θα αναδεικνύει τις αξίες μας, θα είναι ασφαλές και ευχάριστο για εμάς. Να είναι ένας χώρος για αναζωογόνηση και χαλάρωση. Είναι ο χώρος της οικογένειας, της γιορτής, της αγάπης αλλά και της στεναχώριας. Eνα μέρος για να ζεις … ένα μέρος για να αγαπάς.
Η Pure & Original ενστερνίζεται όλες αυτές τις ανάγκες σας. Όπως και εσείς, εκτιμούμε την ασφάλεια, το πάθος και την έμπνευση, τη βιωσιμότητα, τα φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα και την ανθρώπινη ανάγκη να δημιουργούμε μόνοι σας. Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά που αντιπροσωπεύουμε ως εταιρεία. Τα προϊόντα μας είναι κατασκευασμένα από αγνά συστατικά και στην πιο υψηλή ποιότητα τους, συγκεντρωμένα σε μια πλήρη συλλογή χρωμάτων και αποχρώσεων που σας επιτρέπουν να δημιουργήσετε τον δικό σας προσωπικό χώρο σε κάθε δωμάτιο.
Όλα τα χρώματα παράγονται σε ένα μικρό οικογενειακό εργοστάσιο του Βελγίου όπου, εδώ και πάνω από 50 χρόνια, το πάθος, η δεξιοτεχνία και η γνώση μεταφέρονται από γενιά σε γενιά. Τα πινέλα μας κατασκευάζονται επίσης στο Βέλγιο με χειροποίητη επεξεργασία στο τελείωμα. Από το Βέλγιο, τα προϊόντα αποστέλλονται απευθείας στα καταστήματα σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε ένα όμορφο σπίτι, όπου και να ζείτε.

Κλασσική βαφή κιμωλίας (chalkbased)
H Κλασσική βαφή Κιμωλίας, προσφέρει στην επιφάνεια μια ματ, μαλακή εμφάνιση πούδρας, σαν να είναι καλυμμένη με βελούδο. Το αποτέλεσμα δημιουργεί μια ιδιαίτερη ατμόσφαιρα και ένα τόσο ζεστό και επιβλητικό περιβάλλον, ακόμα και στους πιο ευαίσθητους τόνους.

Τεχνοτροπία Ασβέστη Μαρακές Τοίχων
Δημιουργήστε μια φυσική κατάσταση! Έναν χαρακτηριστικό τοίχο Μαρακές, με εμφάνιση πατητής τσιμεντοκονίας ή με μια μαλακή εμφάνιση τάντελακτ, που θα προσελκύει τα βλέμματα στο σπίτι σας, προσφέροντας διαφορετικές χρωματικές αποχρώσεις και μια απαλή υφή σαν αποτέλεσμα.

Βαφή Δαπέδου
Το πάτωμα αποτελεί σημαντικό μέρος του σπιτιού σας, και το οποίο επηρεάζει πάρα πολύ την ατμόσφαιρα σε ολόκληρο το σπίτι. Είναι η επιφάνεια που προσελκύει τα βλέμματα και η μεγαλύτερη επιφάνεια που θα πρέπει να ταιριάζει με όλα τα χρώματα και υλικά στο δωμάτιο. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό το πάτωμα να έχει τη σωστή λάμψη και να ταιριάζει καλά μέσα στο χώρο. Από το πρώτο βήμα μέσα από την πόρτα, πάνω και κάτω από τις σκάλες, και από δωμάτιο σε δωμάτιο, πολλά χιλιόμετρα περπατιούνται με την πάροδο του χρόνου σε αυτόν το ένα χώρο!

Παραδοσιακή Βαφή
Το βερνικόχρωμα νερού είναι εξαιρετικά πρακτικό! Είναι χαμηλής συντήρησης, ανθεκτικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Μπορεί να εφαρμοστεί σε πολλές διαφορετικές επιφάνειες, όπως σε πόρτες και παράθυρα, αλλά και σε έπιπλα, καλοριφέρ, δάπεδα, ακόμη και σε τοίχους. Το βερνικόχρωμα αυτό είναι διαθέσιμο από υψηλής γυαλάδας εμφάνιση μέχρι ματ, ώστε να είναι εφαρμόσιμα σε κάθε στυλ διακόσμησης. Είναι βεβαιωμένα πολύ ανθεκτικά και φιλικά προς το περιβάλλον. Οι φυσικές χρωστικές προσδίδουν στη βαφή δύναμη, πληρότητα και εξαιρετικά υψηλή καλυπτικότητα.

Τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco
Η Τεχνοτροπία Ασβέστη Fresco είναι ένα σούπερ ματ χρώμα, με όμορφες παραλλαγές χρώματος και αποχρώσεων. Δημιουργεί μια αυθεντική εμφάνιση παλαίωσης που είναι τόσο χαριτωμένη και ανθεκτική. Προσφέρει σε κάθε δωμάτιο μια πιο διαφορετική ατμόσφαιρα. Η τεχνοτροπία ασβέστη δεν είναι μόνο όμορφη, αλλά είναι επίσης ανθεκτική στην υγρασία και την μούχλα, επειδή η επιφάνεια της είναι διαπερατή. Η τεχνοτροπία ασβέστη είναι ιδιαίτερα αναπνεόμενη, επιτρέποντας στην βαμμένη επιφάνεια να ρυθμίζει φυσικά την υγρασία.

Λισέτο
Δεν έχετε ποτέ ονειρευτεί να έχετε μια όμορφη, ματ εμφάνιση στον τοίχο σας, χωρίς να ανησυχείτε για την αντοχή του φινιρίσματος σε αυτόν; Ίσως να θελήσατε να χρησιμοποιήσετε το αγαπημένο σας ματ χρώμα σε ένα δωμάτιο με υγρασία, ή υγρό χώρο όπως είναι η κουζίνα και το μπάνιο. Αν ναι, τότε το Λισέτο είναι μια εξαιρετική λύση!

Καλέι
Το εξωτερικό του σπιτιού σας δίνει την πρώτη εντύπωση. Στην ιδανική περίπτωση, συμφωνεί με τον χαρακτήρα στο εσωτερικό του σπιτιού. Είτε το σπίτι σας έχει ύφος βιομηχανικό, κλασικό, μοντέρνο ή παλιό (που να ταυτίζεται με την ιστορία του!), το Καλέι μπορεί να δώσει ακόμα περισσότερο ενδιαφέρον και ταυτόχρονα προστασία.
Το Kαλέι είναι ένα προϊόν με ιστορία από τα αρχαία χρόνια, που προστατεύει τον τοίχο από τα καιρικά φαινόμενα, την διάβρωση και την υγρασία. Είναι αναπνεόμενο και πολύ ανθεκτικό στα άλγη και στα βρύα. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο στις νέες κατασκευές κατοικιών όσο και στα παλιά σπίτια.

Περισσότερες πληροφορίες: Promcostores Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας