ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κατεβάστε ΔΩΡΕΑΝ φόντα, σχέδια, πατρόν και για τις γιορτές!

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους αναγνώστες μας, παλιούς και νέους, αλλά και τους ανθρώπους που  επισκέπτονται την ιντερνική “γειτονιά” μας. Και θέλουμε να το κάνουμε έμπρακτα.

christmascitΣας προσφέρουμε τη δυνατότητα πρόσβασης στο server μας, για να μπορείτε να κατεβάζετε διάφορα χρήσιμα σχέδια, φόντα, πατρόν, χρήσιμες καρτέλες οργάνωσης κλπ. για τις γιορτινές χειροτεχνίες σας αλλά και για τις υπόλοιπες δημιουργίες σας. Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια εγγραφή μέλους, τόσο απλά! Στη συνέχεια, έχοντας τον προσωπικό σας κωδικό, θα κάνετε σύνδεση και download μέσα από τις ενότητες Μοτίβα, Φόντα, Ετικέτες κλπ.

christmas_vintage_angelΤα αρχεία αυτά, μπορείτε να τα τυπώσετε σε χαρτί απλό, ριζόχαρτο κλπ. για να τα αξιοποιήσετε στις τεχνικές decoupage ή scrapbooking, στη ζωγραφική, μοτίβα για κέντημα κλπ.) είτε αποθηκεύοντάς τα στον υπολογιστή σας. Επίσης, μπορείτε να τυπώσετε όμορφα φόντα για να ντύσετε τα βιβλία των παιδιών σας. Εξερευντήστε όλες τις κατηγορίες και επιλέξτε αυτά που σας αρέσουν.

BackToSchool-back

Σε τακτά χρονικά διαστήματα θα ενημερώνουμε “την κάβα μας” με νέα μοτίβα, σχέδια, πατρόν, φόντα και πολλά άλλα. Μείνετε συντονισμένοι!

Κράτα το Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!
Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας