Υλικά & Εργαλεία
– 200 γρ. γάλα σκόνη
– 50 γρ. άλατα epsom
– 100 γρ. χοντρό αλάτι
– 50 γρ. μαγειρική σόδα
– 4 ξυλάκια κανέλας
– 5 αποξηραμένες ροδέλες πορτοκάλι
– 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο κανέλα
– 30 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι
– 7 σταγόνες κίτρινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Oδηγίες
> Ανακατέψτε το χοντρό αλάτι με τα άλατα epsom και τη μαγειρική σόδα.
> Προσθέστε το χρώμα και ανακατέψτε καλά.
> Προσθέστε το αιθέριο έλαιο πορτοκάλι.
> Κόψτε με το ψαλίδι σε κομματάκια τις ροδέλες πορτοκαλιού και σπάστε στο γουδί σε χοντρά κομμάτια την κανέλα.
> Ρίξτε την κανέλα και τα κομμένα πορτοκάλια στο γάλα. Προσθέστε στη συνέχεια το αιθέριο έλαιο κανέλας και ανακατέψτε.
> Βάλτε στρώσεις σε βάζα και στολίστε!
Δημιουργία από το κατάστημα Βοτάνων Λόγος
Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!
Αφήστε σχόλιο