ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΥΛΙΚΑ

ArtYetFun.shop – Το e-shop των χειροτεχνών ξεκίνησε τη λειτουργία του

Στην Πάτρα εδώ και τρία χρόνια υπάρχει μια ομάδα χειροτεχνών η οποία φέρνει κοντά την ενεργή αυτή κοινότητα με το καταναλωτικό κοινό. Η Art yet Fun διοργανώνει markets χειροτεχνών στα οποία παίρνουν μέρος χειροτέχνες από τη δυτική Ελλάδα, την Πελοπόννησο και την Αθήνα. Η ανάγκη, όμως, να διευρυνθεί το αγοραστικό κοινό και τα εξαιρετικά χειροποίητα είδη να φθάσουν παντού, υπαγόρεψε την κατασκευή του ArtYetFun.shop, του «e-shop των χειροτεχνών».

Η παρουσίασή του έγινε τα Χριστούγεννα του 2017 στο τελευταίο Market της Art yet Fun, η λειτουργία του ξεκίνησε στις αρχές του χρόνου με τις πρώτες δεκάδες χειροτεχνών να εγγράφονται και να «φορτώνουν» προϊόντα τα ηλεκτρονικά καταστήματα τους και από την 1η Μαρτίου είναι επίσημα «στον
αέρα».

Το ArtYetFun.shop είναι δημιούργημα της Δήμητρας Ορλώφ, χειροτέχνιδας από την Πάτρα, η οποία έχει οραματιστεί την κοινότητα των συναδέλφων της σε έναν χώρο, είτε ηλεκτρονικό, είτε εκθεσιακό, να μεγαλώνει και να δημιουργεί με αγάπη για το χειροποίητο. Οι χειροτέχνες που μπορούν να λάβουν μέρος στο e-shop μπορούν να ασχολούνται με κάθε είδος, από κοσμήματα έως… ποδήλατα αλλά απαραίτητη προϋπόθεση είναι να έχουν μεράκι.
artyetfun4
«Ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορεί να είναι εύκολο να το διαχειριστείς, σαν να διαχειρίζεσαι τη σελίδα σου στο Instagram και το Facebook, αλλά δεν πρέπει να το αφήσεις στην τύχη του ποτέ. Όπως αν είχες ένα κανονικό κατάστημα, πρέπει να το ανανεώνεις, να προσέχεις τη βιτρίνα του – τις φωτογραφίες – και να περιγράφεις πολύ καλά τα αντικείμενά σου για να γίνουν όσο πιο κατανοητά στον πελάτη», μας λέει.

«Οι πελάτες γνωρίζουν, έχουν ξαναψωνίσει διαδικτυακώς, έχουν απαιτήσεις και πρέπει να τις καλύπτουμε.
Όσοι συμμετέχουν στο ArtYetFun.shop έχουν τόση αγάπη για όσα φτιάχνουν, που σίγουρα καλύπτουν κάθε απαίτηση», καταλήγει στη κουβέντα μας.Στο E-shop βρήκαμε καλή ποικιλία ήδη, αρκετές κατηγορίες προϊόντων, αντικείμενα για τον γάμο, τη βάφτιση, δώρα, είδη για το σπίτι, για την γυναίκα, το παιδί, κοσμήματα βέβαια, αλλά και πλεκτά και άλλα είδη ρουχισμού ενώ ενημερωθήκαμε ότι στους προσεχείς μήνες και μέχρι το τέλος του χρόνου αναμένεται να τετραπλασια στεί και ο αριθμός των χειροτεχνών και τα προς διάθεση προϊόντα. Φυσικό είναι, εξάλλου, ένα τόσο καινούργιο E-Shop να μεγαλώνει ραγδαία.

artyetfun3

Ποιά, όμως, είναι η φιλοσοφία του ArtYetFun.shop, σε τι διαφέρει από παρόμοια e-shop;
Η Δήμητρα Ορλώφ μας λέει: «δεν έχουμε εφεύρει τον τροχό, απλώς είμαστε όλοι χειροτέχνες, δεν υπάρχει κάποια μεγάλη εταιρία πίσω μας, και πήραμε το επαγγελματικό μας μέλλον στα χέρια μας. Διατηρήσαμε ως σημαία μας την αγάπη για το χειροποίητο και πάμε να συναντήσουμε όλους όσους αγαπούν τα αντικείμενα που φτιάχνουμε, σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Είμαστε χειροτέχνες και αυτό είναι το E-shop μας».

Στο e-shop μπορείτε να ψωνίσετε με τη πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα ή να πληρώσετε με αντικαταβολή αλλά και μέσω paypal. Έχετε δικαίωμα να επιστρέψετε ότι δεν σας αρέσει – άθικτο βέβαια -και να λάβετε τα χρήματά σας πίσω, τα μεταφορικά είναι τα χαμηλότερα στη κατηγορία αυτών των E-shop, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνείτε με τον κάθε χειροτέχνη για ερωτήσεις και διευκρινήσεις περί κάθε αντικειμένου. Οι χειροτέχνες μπορεί να είναι από όλη την Ελλάδα, οπότε το ArtYetFun.shop είναι ένα πανελλαδικό market χειροτεχνών, ανοικτό 24/7!

Η Art yet Fun απευθύνει κάλεσμα συμμετοχής στους χειροτέχνες από όλη τη χώρα, προσφέροντας τη χαμηλότερη ετήσια συνδρομή και το χαμηλότερο ποσοστό προμήθειας. Αναλαμβάνει κάθε φορολογική αντιπροσώπευση του χειροτέχνη ο οποίος μπορεί να είναι επαγγελματίας αλλά και ιδιώτης, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να αποκτήσει εισόδημα από το μεράκι και την αγάπη του για τη δημιουργία.

Επικοινωνία με την Art Yet Fun: info@ArtYetFun.com Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας