ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστουγεννιάτικο επιτραπέζιο κηροπήγιο

Φτιάξτε αυτή την πολύ κομψή, χριστουγεννιάτικη -και εύκολη στην κατασκευή της- ιδέα για το στολισμό του γιορτινού τραπεζιού σας.

Φτιάξετε 3-4 γυάλινα κηροπήγια και να στολίσετε το κέντρο του τραπεζιού, κατά μήκος. Τοποθετήστε ανάμεσα στα κηροπήγια επιπλέον κλαδιά πεύκου και μικρά κουκουνάρια σκορπώντας τα “άτακτα” και δημιουργήστε μια “πλούσια” γιορτινή σύνθεση.

Υλικά & Εργαλεία
Γυάλινο δοχείο
-Πιστόλι κόλλας
-Κόλλα χειροτεχνίας
-Ψαλίδι
-Χαρτόνι
-Κλαδάκια πεύκου (αληθινά ή διακοσμητικά)
-Μικρές ξύλινες διακοσμητικές χιονονιφάδες
-Κουκουνάρια μικρά ή άλλα χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία (προαιρετικά)

Οδηγίες
> Κόψτε μια λωρίδα ύψους 1,5εκ. από το χαρτόνι και μήκους τόσο όσο χρειάζεστε για να καλύψετε περιμετρικά το δοχείο σας.
> Τοποθετήστε τη λωρίδα στην επιφάνεια εργασίας σας και ξεκινήστε το στόλισμά της με τα φύλλα πεύκου χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα. Αφήστε να στεγνώσουν.
> Αφού καλύψετε όλη τη λωρίδα, κολλήστε με ζεστή κόλλα ή κόλλα χειροτεχνίας την περιμετρικά στο δοχείο λίγο πάνω από τη μέση, έτσι ώστε να φαίνονται τα ρεσώ.
> Στη συνέχεια, τοποθετήστε διάσπαρτα τις χιονονιφάδες επάνω στα φύλλα πεύκου και κάντε τις δοκιμές σας. Όταν είστε σίγουροι για τη θέση τους, παίρνετε μία μία χιονοστιβάδα, τοποθετείτε κόλλα και την κολλάτε στην προηγούμενη θέση, πιέζοντας ελαφρά.
> Το κηροπήγιό σας είναι έτοιμο να δεχτεί τα ρεσώ σας.

Δείτε στο χειμωνιάτικο τεύχος που κυκλοφορεί στα περίπτερα περισσότερες δημιουργίες! Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας