ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΜΕ ΧΑΡΤΙ

Μπομπονιέρα γάμου: Χαρτονένιοι φάκελοι με πιέτα

Μπορείτε να τους φτιάξετε εύκολα και μόνοι σας, αλλά οι έτοιμοι φάκελοι στην αγορά, μπορεί να σας κοστίσουν λιγότερο!

Φακέλους μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα με είδη συσκευασίας ή hobby. Εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και φακέλους σε φυσική απόχρωση και να “τονίσετε” τη διακόσμησή τους με χρωματιστά κορδόνια. Εύκολη, απλή και μοντέρνα πρόταση για μπομπονιέρα. Και φυσικά, αρκετά οικονομική. Εδώ χρησιμοποιήσαμε φακέλους με σχέδια και απλό σπάγκο για το κλείσιμο, πιασμένο με ένα διακοσμητικό μανταλάκι, με τη μια πλευρά βαμμένη με γκλίτερ.

Μια πολύ όμορφη ιδέα είναι να γράψετε σε καρτελάκια τα ονόματά σας ή ένα ευχαριστήριο σημείωμα. Μεμονωμένα καρτελάκια σε διάφορα μεγέθη υπάρχουν… παντού σε όλα τα χαρτοπωλεία, αλλά θα χρειαστεί να τα γράψετε χειρόγραφα.

Τα καρτελάκια σε σελίδα Α4 που εκτυπώνονται σε απλό εκτυπωτή είναι πιο βολικά, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να εκτυπώσετε σε ποιοτικό χαρτόνι εκτυπωτή και να το κόψετε σε κάποιο φωτοτυπείο με το ειδικό «μαχαίρι», αν δεν θέλετε να διακινδυνεύσετε να τα κόψετε με απλό κοπίδι.

Καρτελάκια (tags) μπορείτε να κατεβάσετε και από εδώ. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας