Υλικά & Εργαλεία
1. 20 γρ. βούτυρο καριτέ
2. 5 γρ. olivem 1000
3. 5 γρ. βούτυρο κακάο
4. 5 γρ. κερί μέλισσας
5. 10 ml λάδι καλέντουλας
6. 2 ml καροτέλαιο
7. 50 γρ. τζελ αλόης
8. 1 ml συντηρητικό
9. 55 ml χαμομηλόνερο
10. Δέκα σταγόνες αιθέριο έλαιο χαμομήλι
Οδηγίες
Βήμα 1: Λιώνετε σε μπεν μαρί το βούτυρο καριτέ, το olivem 1000, το βούτυρο κακάο και το κερί μέλισσας και μόλις λιώσουν τα υλικά, προσθέστε το λάδι καλέντουλας και το καροτέλαιο.
Βήμα 2: Κατεβάζετε από τη φωτιά το μπολ, προσθέστε το χαμομηλόνερο και ανακατέψτε.
Βήμα 3: Μόλις σφίξει το μίγμα, ρίχνετε το τζελ αλόης, το συντηρητικό και το αιθέριο έλαιο και ανακατεύετε
Η κρέμα σας είναι έτοιμη. Συσκευάστε την σε γυάλινο βάζο.
Οδηγίες παρασκευής από το σεμιναριακό Kέντρο Βοτάνων Λόγος
Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!
Αφήστε σχόλιο