ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Φθινοπωρινά φύλλα για γιρλάντες & ευχετήριες κάρτες

Φτιάξτε αυτά τα όμορφα φθινοπωρινά φύλλα και δημιουργήστε γιρλάντες για να στολίσετε το γραφείο σας ή διακοσμήστε με αυτά τις ευχετήριες κάρτες σας. Μια εύκολη χειροτεχνία για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας.

Υλικά & Eργαλεία
– Χρωματιστά χαρτιά
– Ψαλίδι, μολύβι και κόλλα
– Κορδέλα και ξύλινα μανταλάκια
– Λευκά χαρτιά

Οδηγίες
> Φτιάξτε τα πατρόν των φύλλων σας σχεδιάζοντας τα πάνω σε ένα λευκό χαρτί και κόψτε τα. Σχεδιάστε διάφορα σχήματα φύλλων. Μπορείτε να πάρετε από εδώ, τα πατρόν φύλλων.
> Περάστε τα πατρόν σας σε διάφορα χρωματιστά χαρτιά για να έχετε μια ποικιλία χρωμάτων και κόψτε τα.
> Χρησιμοποιήστε κάποια από τα φύλλα για να δημιουργήσετε τα «νεύρα» των φύλλων και κόψτε τα.
> Κολλήστε με λίγη ποσότητα κόλλας τα «νεύρα» πάνω στα φύλλα με διαφορετικό χρώμα για να κάνει αντίθεση. Αφήστε να στεγνώσουν καλά.
> Για τη γιρλάντα πάρτε μια κορδέλα στο μέγεθος που επιθυμείτε και «πιάστε» τα φύλλα πάνω στη γιρλάντα με μανταλάκια ή απλά κολλήστε τα πάνω της.
> Για δημιουργήσετε μια ευχετήρια κάρτα πάρτε ένα χρωματιστό χαρτί Α4 διάστασης και διπλώστε το στη μέση (από τη μεγαλύτερη πλευρά). Έτσι δημιουργήσατε μια κάρτα, τεσσάρων σελίδων. Στην μία πλευρά, την εξωτερική, κολλήστε ένα λευκό κομμάτι χαρτί, μικρότερης διάστασης, κεντράροντας το στην επιφάνεια, αφήνοντας περιμετρικά, ίδιο κενό για να φαίνεται το χρωματιστό χαρτί σας. Αυτό θα είναι το εξώφυλλο της κάρτας σας.
> Κολλήστε επάνω στο λευκό χαρτί τα φύλλα δημιουργώντας μια σύνθεση φθινοπωρινών φύλλων.
> Εναλλακτικά, μπορείτε να διακοσμήσετε το εξώφυλλο της κάρτας και με διάφορα άλλα στοιχεία, όπως λεπτές κορδελίτσες, χαντρούλες κλπ.
> Γράψτε στο εσωτερικό της κάρτας τις καλύτερες ευχές σας και τοποθετήστε την κάρτα σε ένα χρωματιστό φάκελο. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας