ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΑΓ. ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ

Τυπώστε αφίσα ή ευχετήρια κάρτα για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Ποιός λέει πως μια ευχετήρια κάρτα δεν είναι το πιο προσωπικό και καλύτερο δώρο για τον αγαπημένο σας;

Φέτος ειδικά επιβάλλεται να γιορτάσετε! Μένουμε σπίτι και παραμένουμε ερωτευμένοι με τη ζωή!

Δημιουργήστε γιορτινή ατμόσφαιρα με διάφορα στολίδια ή φρέσκα λουλούδια, ετοιμάστε ένα υπέροχο δείπνο, ανάψτε κεριά και χαρείτε την ημέρα συντροφιά με τον αγαπημένο σας!

 

Υλικά & Εργαλεία
– Χαρτί Α4 250 ή 300 γρ.
– Ψαλίδι
– Κόλλα (προαιρετικά)
– Μαρκαδόρο με λεπτή μύτη (για τις ευχές σας)

Οδηγίες
Στην εποχή της τεχνολογίας που όλοι ζούμε, είναι βάλσαμο για την ψυχή μας, να ανατρέξουμε σε πιο απλές και κλασικές ιδέες για αυτή την όμορφη ημέρα. Τι πιο λιτό, κλασικό και αγαπημένο δώρο, λοιπόν, για την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου από μια χειροποίητη κάρτα γεμάτη αγάπη!

Γράψτε από καρδιάς τις πιο γλυκές ευχές σας, «κλείστε» τες σε ένα όμορφο και κομψό φάκελο και χαρίστε την στον αγαπημένο σας. Η απλότητα είναι η πιο κομψή επιλογή για μια μέρα γεμάτη φως και αγάπη!
Κατεβάστε την κάρτα ή το poster στον υπολογιστή σας (και όχι μόνο αυτή, θα βρείτε αρκετές στο server μας) και τυπώστε τες σε χαρτί Α4, 250 -300γρ. Ελέγξτε μόνο αν ο εκτυπωτής σας μπορεί να τυπώσει σε αυτό το πάχος χαρτιού.
Αν όχι, μην αγχώνεστε. Τυπώστε την κάρτα σε απλό χαρτί και μετά κολλήστε την εικόνα σε χοντρό χαρτί που έχετε ήδη προμηθευτεί. Στη συνέχεια, τσακίστε στη μέση την κάρτα και γράψτε τις καλύτερες ευχές σας στο εσωτερικό της. Τα υπόλοιπα είναι προσωπική σας υπόθεση…

Και μην ξεχνάτε, πως μπορείτε να κατεβάσετε ό,τι χρειάζεστε (σχέδια, κάρτες, εικόνες κλπ.) από εδώ, εντελώς δωρεάν. Χρόνια σας πολλά!

Ιδέα!
-Όταν έχετε φτιάξει το εξώφυλλο της κάρτας σας, μπορείτε, να τη διακοσμήσετε με glitter σε κάποια σημεία αφού πρώτα βάλετε κόλλα χειροτεχνίας.
-Εάν έχετε χρώμα με glitter (π.χ. χρυσό), μπορείτε να τονίσετε κάποια περιγράμματα χρησιμοποιώντας ένα λεπτό πινέλο ή με το ίδιο το σωληνάριο, αρκεί να έχει λεπτή μύτη.

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας