ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ PATCHWORK ΡΑΠΤΟΜΗΧΑΝΗ ΝΕΑ

Με τη νέα χρονιά έρχονται νέες συνεργασίες!

Μάθετε ό,τι χρειάζεστε για τις τεχνικές Patchwork και Quilting

Ήδη ξεκίνησε η συνεργασία μας με την πλέον ειδική στις τεχνικές Patchwork και Quilting, την κα Μάνια Χατζηιωαννίδη  (https://maniaforquilts.com)
Η κα Μάνια Χατζηιωαννίδη ασχολείται με τις χειροτεχνίες από την παιδική της ηλικία, ενώ από το 2009 το ενδιαφέρον της έχει στραφεί αποκλειστικά στο Patchwork.  Παραδίδει μαθήματα στα Τμήματα Επιμόρφωσης Ενηλίκων του Κολεγίου Ψυχικού και αλλού.
Επίσης, έχει εκδώσει το πρώτο της βιβλίο, που είναι και το πρώτο βιβλίο στην Ελληνική γλώσσα, για τις τεχνικές Patchwork και Quilting, χρησιμοποιώντας στα σχέδιά της μετρήσεις σε εκατοστά και οδηγίες βήμα-βήμα.

Στην ιστοσελίδα μας www.periodikocreativity.gr  θα αναρτώνται βασικές τεχνικές, οδηγίες, συμβουλές, σχέδια, υφάσματα, βοηθητικά εργαλεία κλπ. και για τις δύο τεχνικές και στα προσεχή τεύχη του έντυπου περιοδικού Creativity, ξεκινώντας από το Ανοιξιάτικο τεύχος μας, θα δημοσιεύονται απλές και εύκολες κατασκευές με τις τεχνικές Patchwork και Quilting.
Μείνετε λοιπόν συντονισμένες και μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις δύο αυτές τεχνικές. Αξιοποιήστε τα μαθήματά μας και ξεκινήστε τις χειροτεχνίες σας. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας