ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ >ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συσκευάστε «έξυπνα» τα μικρά σας δώρα!

Μια έξυπνη συσκευασία για προσφέρετε μικρολιχουδιές στους καλεσμένους του πάρτι και γιατί όχι για τα μικρά χειροποίητα δωράκια σας!

Υλικά & Εργαλεία
-Χάρτινα ποτηράκια με σχέδια (σε μέγεθος επιλογής σας) ή λευκά στα οποία θα κολλήσετε με την τεχνική decoupage μικρά μοτίβα
-Ψαλίδι
-Κορδέλα σε χρώμα επιλογής σας, 1-1,5 εκ.
Διακοσμητικά στοιχεία (προαιρετικά)

Οδηγίες
>Κόψτε περιμετρικά περίπου 2 εκ. το χείλος του ποτηριού, ανάλογα το ύψος του ποτηριού που προμηθευτήκατε και το αντικείμενο που θέλετε να κλείσετε μέσα του.
>Κάντε κάθετες εγκοπές περιμετρικά του χείλους του ποτηριού για να δημιουργήσετε ένα «αυτοσχέδιο» καπάκι. Κάντε τις δοκιμές σας στο πρώτο ποτήρι για να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα.
>Διπλώστε προς τα μέσα ένα ένα τα κομμάτια (πέταλα) του ποτηριού που ορίσατε ως εγκοπές και λυγίστε προς το εσωτερικό του ποτηριού και πλαγίως για να «κλείσετε» το «κουτάκι». Κάθε «πέταλο»  το λυγίζετε και το ακουμπάτε πάνω στο προηγούμενο δημιουργώντας διαγώνιο κλείσιμο.
>Γεμίστε το ιδιαίτερο «κουτάκι» σας με λιχουδιές ή άλλα μικροδωράκια για το πάρτι σας και περάστε του την κορδέλα δημιουργώντας στο επάνω μέρος του έναν όμορφο φιόγκο.
>Συνεχίστε και με τα υπόλοιπα ποτηράκια την ίδια διαδικασία. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας