ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Στολίστε την εξώπορτά σας με το χριστουγεννιάτικο κλασικό στεφάνι

Μια όμορφη γιορτινή ιδέα στολισμού, της τελευταίας στιγμής, για όσους δεν έχουν προλάβει να στολίσουν το σπίτι τους. Μια δημιουργία εύκολη και σε ελάχιστο χρόνο να τελειοποιηθεί η οποία θα εντυπωσιάσει τους καλεσμένους σας.

Υλικά & Εργαλεία
– Ένα ψάθινο στεφάνι (ή από φελιζόλ)
– Διακοσμητική εύκαμπτη πράσινη χριστουγεννιάτικη γιρλάντα
– Ψαλίδι
– Ζεστή κόλλα σιλικόνης σε πιστόλι
– Κόλλα χειροτεχνίας
– Σπάγκο και σύρμα
– Ένα μεγάλο στρογγυλό διακοσμητικό στοιχείο
– Διάφορα γιορτινά στολίδια (φύλλα, κουκουνάρια, καμπανούλες, κλαδιά με glitter κλπ.)
– Κορδέλες σε διάφορα χρώματα ή πάχη

Οδηγίες
> Τοποθετήστε το στεφάνι στο τραπέζι εργασίας σας και αφού βρείτε το κέντρο του, περνάτε ένα κομμάτι σπάγκο κάνοντας μια θηλιά, για να μπορέστε στο τέλος να το κρεμάσετε.
> Πιάνετε την άκρη της διακοσμητικής πράσινης γιρλάντας και την κολλάτε στη μια πλευρά του στεφανιού, για να μπορέσετε να το ντύσετε με ασφάλεια.
> Συνεχίστε, περνώντας τη γιρλάντα από την εσωτερική πλευρά του στεφανιού προς τα έξω, και με αυτόν τον τρόπο θα ντύσετε όλο το στεφάνι. Θα πρέπει μόνο να προσέξετε να μην είναι χαλαρά τα γυρίσματα της γιρλάντας. Κάθε φορά που θα κάνετε το γύρισμα θα την τραβάτε ελαφρά και μετά θα προχωράτε.
> Αφού τελειώσετε με τη γιρλάντα έως του σημείου που ξεκινήσατε, βάλτε κόλλα για σταθεροποίηση. Επίσης, σε διάφορα σημεία, στο πίσω μέρος του στεφανιού τοποθετήστε κόλλα για καλύτερα αποτελέσματα.
> Στη συνέχεια, τοποθετήστε το στρογγυλό διακοσμητικό στο κέντρο του στεφανιού (στο κενό). Πιάστε ένα κομμάτι σύρμα και δέστε το πάνω στην πράσινη γιρλάντα. Προσθέστε σε κάποια σημεία (γυρίστε το στεφάνι) κόλλα για μεγαλύτερη ασφάλεια.
> Φτιάξτε ένα μεγάλο φιόγκο, διακοσμήστε τον με γιορτινά στοιχεία και κρεμάστε τον στο πάνω μέρος του στεφανιού (κοντά στο σημείο από όπου θα κρεμαστεί). Προσθέστε κόλλα.
> Στο τέλος, διακοσμήστε την πρασινάδα του στεφανιού, που έχει απομείνει σκέτη, με διάφορα μικρά διακοσμητικά στοιχεία, είτε στερεώνοντάς τα με σύρμα είτε με κόλλα.
> Το στεφάνι σας είναι έτοιμο για στόλισμα. Καλές Γιορτές! Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας