ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Πώς να ράψετε στο χέρι ένα μαξιλάρι!

Αν θέλετε να ράψετε ένα μαξιλάρι, με ραφή στο χέρι, τη λεγόμενη «τυφλή» ραφή, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα. Αυτή η τεχνική είναι πολύ χρήσιμη σε κατασκευές από ύφασμα που χρειάζονται γέμισμα και έχρυε αφήσει ένα μικρό άνοιγμα στη μία πλευρά το οποίο πρέπει να κλείσετε και, φυσικά, να μην φαίνεται η ραφή.

Οδηγίες
> Κατ ‘αρχάς, περάστε την κλωστή στη βελόνα και δέστε κόμπο τα δύο άκρα της κλωστής.
> Στη συνέχεια, κρατήστε το μαξιλάρι με το άνοιγμα προς εσάς. Είναι πολύ σημαντικό σε αυτό το σημείο να διπλώσετε προς το εσωτερικό του (2-3 χιλ.) και από τις δύο πλευρές.
> Ξεκινήστε τη ραφή (από την αριστερή πλευρά) από μέσα και προς τα πάνω. Περάστε τη βελόνα στην απέναντι πλευρά με κατεύθυνση από πάνω προς τα κάτω.  Τραβήξτε το νήμα. (Οι ραφές θα πρέπει να κρύβονται στις εσωτερικές πλευρές του ανοίγματος).
> Ακριβώς απέναντι από το σημείο στο οποίο βρίσκεται το νήμα σας, σπρώξτε τη βελόνα από μέσα προς τα έξω και προς τα κάτω. Στη συνέχεια περνάτε τη βελόνα στην αντίθετη πλευρά και ξανά από μέσα προς τα έξω και προς τα κάτω, για να δημιουργήσετε την επόμενη βελονιά
> Όταν τραβάτε το νήμα μέσα, θα παρατηρήσετε ότι η βελονιά που μόλις κάνατε κρύβεται μέσα στην πτυχή / ραφή και μια οριζόντια ραφή συνδέει την αριστερή και δεξιά πλευρά του ανοίγματός σας.
> Το υπόλοιπο της διαδικασίας είναι μια επανάληψη του προηγούμενου σταδίου έως το τέλος του ανοίγματός σας, δημιουργώντας μια “κρυφή” ενιαία ραφή.
> Τραβήξτε το νήμα για να σφίξετε όλη τη ραφή και να “κρυφτεί” ανάμεσα στις δύο πλευρές υφάσματος. Τόσο ωραίο και τακτοποιημένο! Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας