ΜΕ ΝΗΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Χριστουγεννιάτικο στεφάνι με πλεκτά σουβέρ

Για όσες λατρεύεται το πλέξιμο αυτή είναι μια πολύ όμορφη πρόταση για το χριστουγεννιάτικο στεφάνι που θα στολίσει την εξώπορτά σας.

Πλέξτε έξι σουβέρ σε στρογγυλό σχήμα χρησιμοποιώντας νήμα σε τρεις αποχρώσεις. Για εσάς που σας αρέσει το πλέξιμο αλλά δεν ξέρετε την τέχνη, χρησιμοποιήστε έτοιμα πλεκτά σουβέρ (ψάξτε το μπαούλο με τα χειροποίητα της μαμάς ή της γιαγιά σας) και ντύστε το στεφάνι σας.
Ιδανικό θα ήταν να σας βρίσκονται σουβέρ στα κλασικά χρώματα των Χριστουγέννων. Αν δεν έχετε, μην ανησυχείτε, στο εμπόριο υπάρχουν έτοιμα πλεκτά σουβέρ που μπορείτε να τα προμηθευτείτε για να ολοκληρώσετε αυτή την εντυπωσιακή χειροτεχνία.
Τα υλικά που χρειάζεται είναι ελάχιστα εκτός των πλεκτών κομμάτιών. Ένα στεφάνι από φελιζόλ, λευκό νήμα και κόλλα χειροτεχνίας είναι τα μοναδικά υλικά. Τυλίξτε όλη την επιφάνεια του στεφανιού με το λευκό νήμα. Αφού τελειώσετε τοποθετήστε ένα ένα τα πλεκτά διακοσμητικά προσέχοντας να μην κάνουν ζάρες. Θα χρειαστείτε από έξι έως οκτώ πλεκτά κομμάτια αναλόγως το μέγεθος του στεφανιού.

stefani_chr1
Το κάθε κομμάτι το ενώνετε και το κολλάτε στην πίσω πλευρά του στεφανιού. Για μεγαλύτερη σταθερότητα των πλεκτών τοποθετήστε λίγη διάφανη κόλλα σκόρπια επάνω στα πλεκτά κομμάτια πιέζοντάς τα προς το φελιζόλ.
Όταν τελειώσετε με όλα τα κομμάτια περάστε ένα κομμάτι κορδέλας στην κορυφή του στεφανιού για να μπορέσετε να το κρεμάσετε στην εξώπορτά σας.
Ένα εντυπωσιακό, κομψό και γεμάτο χρώμα στεφάνι στολίζει την πόρτα σας εντυπωσιάζοντας τους επισκέπτες σας.

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας