Λίγα λόγια για την έκδοση

Το περιοδικό Creativity απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη δημιουργία σε όλες τις μορφές της. Είναι εμπλουτισμένο με ιδέες, προτάσεις, κατασκευές-χειροτεχνίες, ιδέες ανακύκλωσης και μεταποίησης, δίνοντάς τες βήμα-βήμα και με τρόπο κατανοητό. Είναι ένας «οδηγός» για αρχάριους, ερασιτέχνες ή επαγγελματίες crafters, ενθαρρύνοντάς τους να δημιουργήσουν τις δικές τους χειροτεχνίες, κοιτάζοντας με αισιοδοξία την καθημερινότητά τους.
Κάθε τεύχος περιλαμβάνει χειροτεχνίες για την χρονική περίοδο που κυκλοφορεί, π.χ. στο Ανοιξιάτικο τεύχος περιλαμβάνει και Πασχαλινές χειροτεχνίες. Στις τελευταίες σελίδες δημοσιεύονται πατρόν και μοτίβα που μπορεί να χρειαστείτε στη δημιουργία μιας χειροτεχνίας, όπως π.χ. μοτίβο κεντήματος. Επιπλέον, από τη στήλη του «Συμβουλές/Βασικές τεχνικές», δίνονται επιπλέον πληροφορίες για τη χρήση υλικών, εργαλείων και τεχνικών.

Κυκλοφορία & Διανομή
Κυκλοφορεί πανελλαδικά από το Νοέμβριο του 2013, από την εκδοτική-διαφημιστική εταιρία ΔΥΡΟΣ, και η ανταπόκριση του αναγνωστικού κοινού ήταν τόσο ενθαρρυντική, που μας έκανε περισσότερο… δημιουργικούς και έκτοτε συνεχίζουμε σε μόνιμη –εποχιακή- βάση την έκδοσή του.

Εκδίδεται 4 φορές το χρόνο: Άνοιξη-Καλοκαίρι-Φθινόπωρο-Χειμώνα. Κυκλοφορεί σε 10.000 αντίτυπα ανά τεύχος και διανέμεται μέσω του πρακτορείου Ευρώπη, σ’ όλη την Ελλάδα. Παράλληλα, αποστέλλεται και μέσω συνδρομής.

Εκθέσεις & Φεστιβάλ χειροτεχνίας
Συμμετέχουμε σε Εκθέσεις και Φεστιβάλ χειροτεχνίας, όπου διακινούμε όλα μας τα τεύχη με μεγάλη επιτυχία.

Το περιοδικό στο Facebook
Μέσα από τη σελίδα μας στο Facebook, κρατάμε ενήμερους τους αναγνώστες για την κυκλοφορία του περιοδικού και ό,τι νεώτερο υπάρχει στην αγορά (σεμινάρια, νέα υλικά κλπ.) δίνοντας τη δυνατότητα στους αναγνώστες μας να ενημερωθούν για θέματα γύρω από το χειροποίητο, αλλά και για τους διαφημιζόμενους, ένα ακόμα βήμα προβολής τους.

To site του περιοδικού
To Creativity και στο διαδίκτυο! Για να φέρουμε ακόμα πιο κοντά τους δημιουργικούς ανθρώπους από κάθε σημείο της χώρας μας. Ένας επιπλέον τρόπος επικοινωνίας και συνεύρεσης και ενημέρωσης. Περιηγηθείτε στις σελίδες μας και απολαύστε το... ταξίδι! Συνδεθείτε μέσω του pc σας, του tablet ή του κινητού σας και δείτε τις πιο πρωτότυπες χειροποίητες κατασκευές και «κατεβάστε» ελεύθερα όποιο μοτίβο ή φόντο χρειάζεστε.

Συντονιστείτε λοιπόν και ταξιδέψτε στον κόσμο της δημιουργίας! Σύντομα, θα γίνουμε και… εφαρμογή, για να είμαστε πάντα δίπλα σας!

www.periodikocreativity.gr - Ένας ιστότοπος ενημέρωσης για ό,τι συμβαίνει στο χώρο του DIY, στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Απολαύστε τον!

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας