ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΝΕΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Φόντα, σχέδια, πατρόν για τις Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες σας!

Οι γιορτές έρχονται και τώρα είναι η ευκαιρία να προετοιμαστείτε για τις γιορτινές δημιουργίες σας! Κατεβάστε δωρεάν διάφορα χρήσιμα σχέδια, φόντα, πατρόν, ευχετήριες κάρτες, αριθμούς αντίστροφης μέτρησης για το ημερολόγιο, μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων, για τις γιορτινές χειροτεχνίες σας , τις ευχετήριες κάρτες σας αλλά και για να στολίσετε τις συσκευασίες των χειροποίητων δώρων σας. Χρησιμοποιήστε τα για να «ντύσετε» με την τεχνική decoupage, μπάλες, κουτάκια, στολίδια για το δέντρο σας και ό,τι άλλο επιθυμείτε.
Εσείς το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια εγγραφή μέλους, τόσο απλά! Στη συνέχεια, έχοντας τον προσωπικό σας κωδικό, θα κάνετε σύνδεση και download μέσα από τις ενότητες Μοτίβα, Φόντα, Κάρτες κλπ.
Τυπώστε τα σε χαρτί απλό ή ριζόχαρτο κλπ. για να τα αξιοποιήσετε αφού τα αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας. Εξερευνήστε όλες τις κατηγορίες μας και Καλές γιορτές με αισιοδοξία και υγεία. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας