ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ >ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΤΕ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Ρολόι τοίχου από δίσκο βινυλίου

Ένας απλός και ταυτόχρονα οικονομικός τρόπος για να ανανεώσετε το χώρο σας, είναι να μετατρέψτε ένα δίσκο βινυλίου σε ρολόι τοίχου.

Υλικά & Εργαλεία
– Ένα δίσκο βινυλίου
– Ένα μηχανισμό για ρολόγια
– Ένα σετ από δείκτες ρολογιού (ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα)
– Μία μικρή λίμα
– Μία πένσα (προαιρετικά)
– Μία μπαταρία (τύπου AA)

Μπορείτε πολύ εύκολα να κατασκευάσετε το δικό σας ρολόι και να δώσετε μια επιπλέον πινελιά από το προσωπικό σας στυλ στο χώρο που σας ενδιαφέρει. Το βινύλιο είναι μέρος της ιστορίας της μουσικής. Πολύ από εσάς έχετε κάποιους δίσκους βινυλίου ξεχασμένους στη ντουλάπα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν παλιό, χαλασμένο δίσκο και να κατασκευάσετε ένα όμορφο και ξεχωριστό ρολόι τοίχου. Τα επιπλέον υλικά που θα χρειαστείτε είναι απλά και θα τα βρείτε  (μηχανισμούς και δείκτες ρολογιών) σε πολύ οικονομικές τιμές.

Οδηγίες
> Πάρτε τον δίσκο βινυλίου και λιμάρετε ελαφρά την τρύπα που βρίσκεται στο κέντρο του, έτσι ώστε να χωράει η μεταλλική χρυσή βίδα στερέωσης.
> Τοποθετήστε τη χρυσή βίδα στερέωσης στην τρύπα του βινυλίου ώστε να περάσει από την μια πλευρά στην άλλη. Σε περίπτωση που δεν χωρέσει, θα πρέπει να λιμάρετε λίγο ακόμα την τρύπα.

eclock1

Στη συνέχεια τοποθετήστε το κρεμαστράκι στην ειδική υποδοχή του μηχανισμού για να μπορεί να κρεμαστεί το ρολόι στον τοίχο. Περάστε τον άξονα του μηχανισμού μέσα από τη χρυσή βίδα που είναι τοποθετημένη στο βινύλιο και βιδώστε το καλά για να στερεωθεί. Ίσως να χρειαστείτε μια μικρή πένσα για καλύτερο αποτέλεσμα.

eclock2

> Τοποθετήστε έναν έναν τους δείκτες. Πρώτα τον ωροδείκτη και στη συνέχεια το λεπτοδείκτη. Τέλος, τοποθετήστε κουμπωτά το δευτερόλεπτο. Εάν δεν θέλετε δευτερόλεπτο τοποθετήστε την τάπα.
> Ρυθμίστε την ώρα χρησιμοποιώντας το κουμπί στο πίσω μέρος του μηχανισμού και τοποθετήστε στην υποδοχή την μπαταρία. Το ρολόι σας είναι έτοιμο για να το κρεμάσετε στον τοίχο και να το θαυμάσουν οι φίλοι σας!

Δημιουργία του www.timemaster.gr Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας