ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΧΡΩΜΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Η ζωγραφική είναι θεραπευτική!

Μαζέψτε φύλλα στην επόμενή σας βόλτα στην εξοχή και ζωγραφίστε τα! Η καλύτερη ώρα για αυτή τη χαλαρωτική δημιουργία είναι πριν τον ύπνο. Απολαύστε την!

Υλικά & Εργαλεία
Φύλλα δέντρων (προτιμήστε αυτά που έχουν πέσει στο έδαφος)
Ακρυλικό λευκό χρώμα
-Πινέλα
-Οδοντογλυφίδα, καρφίτσα κλπ.
-Σπάγκο ή κορδέλα (προαιρετικά)
-Βιβλίο

Οδηγίες
>Βεβαιωθείτε ότι τα φύλλα που έχετε μαζέψει είναι στεγνά από υγρασία. Για να μπορέσει το χρώμα να «κάτσει» σωστά πρέπει να είναι εντελώς στεγνά. Αν όχι αφήστε τα να στεγνώσουν περισσότερο χρόνο.
> Τοποθετήστε, στη συνέχεια, τα φύλλα ανάμεσα στις σελίδες ενός χοντρού βιβλίου, για να «ισιώσουν» οι άκρες τους και οι επιφάνειές τους, για να μπορέσετε καλύτερα να αναπτύξετε τα μοτίβα σας.
> Χαλαρώστε, βάλτε την αγαπημένη σας μουσική και αφεθείτε στο «κόσμο» της φαντασίας σας. Δημιουργήστε μικροσκοπικά σχέδια (τελίτσες, τριγωνάκια, αστεράκια κ.ά.) πάνω στα φύλλα, με τη βοήθεια λεπτού πινέλου, οδοντογλυφίδας ή μια βελόνας.  Αφήστε τα φύλλα να στεγνώσουν.

Ιδέα
Αξιοποιήστε τα φύλλα δημιουργώντας μια γιρλάντα, ένα μόμπιλο κλπ., χρησιμοποιώντας λίγη κόλλα ή απλά ένα συρραπτικό. Προσέξτε οι αποστάσεις να είναι ίσες. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

1 Σχόλιο

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας