Διαφημιστική προβολή στο περιοδικό Creativity

To περιοδικό Creativity μέχρι σήμερα, έχει τύχει της αμέριστης εμπιστοσύνης μεγάλου αριθμού ελληνικών εταιρειών για την προβολή και την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους.

Πού απευθύνεται
Aπευθύνεται σε εταιρίες και καταστήματα που έχουν σχέση με το χειροποίητο (diy) σε όλες τις μορφές του, σε καταστήματα προμήθειας υλικών και σε εργαστήρια ή σχολές που πραγματοποιούν σεμινάρια.

5 λόγοι για να προβληθείτε στο περιοδικό Creativity
1. Είναι ένα έντυπο «oδηγός» για κάθε δημιουργό, όπου έχει άμεση πρόσβαση, καθώς μπορεί να ανατρέξει σε αυτό, οποιαδήποτε στιγμή δίχως να είναι απαραίτητη η χρήση του διαδικτύου.
2. Η ποικιλία των θεμάτων, οι παρουσιάσεις διαφόρων τεχνικών και οι συμβουλές για τη χρήση των υλικών, κρατούν το ενδιαφέρον του αναγνώστη.
3. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους διαφημιζόμενους να προβάλλουν την κατασκευή τους, δωρεάν, με υλικά από το κατάστημά τους (έμμεση διαφήμιση), αλλά και τα νέα της εταιρίας τους μέσα από τη στήλη “Τα Νέα της Αγοράς”.
4. Το service που προσφέρουμε στους πελάτες μας είναι αξιόπιστο και αποτελεσματικό (Διαφήμιση-Κατασκευή-Δελτίο Τύπου+Δημοσίευση στο site) καλύπτοντας όλες τις εμπορικές του ανάγκες.
5. Ο τιμοκατάλογος διαφημίσεων του περιοδικού αλλα και της ιστοσελίδας μας, είναι αρκετά οικονομικός, γιατί διαθέτουμε ολοκληρωμένη μονάδα παραγωγής και εκτύπωσης όλων των εντύπων μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πρόσθετα κόστη στις τιμές μας.

Παροχές Έντυπης Διαφημιστικής Προβολής
α) Προβολή της διαφήμισής σας στην ενότητα «ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ» στην αρχική σελίδα, μετά την κυκλοφορία κάθε τεύχους.
β) Ανάρτηση της κατασκευής σας στην ιστοσελίδα μας.

Διαφημιστική προβολή στο www.periodikocreativity.gr
Προβληθείτε στην ιστοσελίδα μας επιλέγοντας τη μορφή διαφημιστικής προβολής που ικανοποιεί τις ανάγκες της επιχείρησής σας:

  • Διαφημιστικό Banner μόνο στην Αρχική σελίδα.
  • Διαφημιστικό Banner σε όλες τις σελίδες.
  • Προβολή της εταιρίας σας στην ενότητα «ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» με παρουσίαση της εταιρίας και των υπηρεσιών σας. - Πλήρη στοιχεία εταιρίας και link στην ιστοσελίδα ή στη σελίδα σας στο facebook.
  • Προβολή των σεμιναρίων σας στην ενότητα «ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ». - Πλήρη στοιχεία εταιρίας και link στην ιστοσελίδα ή στη σελίδα σας στο facebook.
  • Προβολή της εταιρίας σας στην ενότητα «ΥΛΙΚΑ» με δημοσίευση προϊόντων της εταιρίας σας (φωτογραφία+περιγραφή). - Πλήρη στοιχεία εταιρίας και link στο e-shop σας.
  • Προβολή μέσω Βanner ή Δελτίου τύπου της εταιρίας σας στο Newsletter της ιστοσελίδας μας.
  • Διαφημιστική προβολή της εταιρίας σας, με μορφή POP UP, σε ενότητα της επιλογής σας.
  • "Ντύσιμο" αρχικής σελίδας.

Επικοινωνήστε με το περιοδικό και θα σας ενημερώσουμε για όλους τους εναλλακτικούς τρόπους διαφήμισης, τα διαφημιστικά πακέτα και τις δωρεάν παροχές μας.

ΕΠΙΘΥΜΩ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΩ

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας