ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΧΑΡΤΙ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Εκτυπώστε μοναδικές ετικέτες για τα υλικά σας!

Οργανώστε τα μπαχαρικά, τις μαρμελάδες και τα λογής υλικά της κουζίνας. Συγκεντρώστε τα υλικά χειροτεχνίας σε βάζα, κουτάκια ή μπουκαλάκια και στολίστε τα με τις ετικέτες μας. Θα σας βοηθήσουν να μη χάνετε χρόνο ψάχνοντας αυτό που χρειάζεστε και παράλληλα θα ομορφύνετε το χώρο σας.

>Κατεβάστε και εκτυπώστε αυτές τις όμορφες ετικέτες για την οργάνωση της κουζίνας, των υλικών χειροτεχνίας κλπ. Χρησιμοποιήστε τες όπως σας προστάζει η φαντασία σας και οργανώστε τα υλικά σας, αναγράφοντας επάνω στην ετικέτα τα υλικά που περιέχουν τα βάζα σας.
>Κρεμάστε τις ετικέτες με ένα λεπτό φυσικό σπάγκο ή λεπτή κορδελίτσα, στο λαιμό του βάζου ή κολλήστε τις ετικέτες επάνω στην επιφάνεια του γυαλιού ή του κουτιού που επιλέξατε.

Κάντε την εγγραφή μέλους και κατεβάστε δωρεάν τις ετικέτες αυτές, αλλά και ό,τι χρειάζεστε για τις χειροτεχνίες σας, για τις ανάγκες οργάνωσης των σχολικών ειδών των παιδιών σας και αναδείξτε τα βάζα, τα κουτάκια ή τα μπουκάλια σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας εκτυπωτής, απλό χαρτί ή αυτοκόλλητο χαρτί Α4  120-160 γρ., ψαλίδι και περφορατέρ για την τρυπούλα στην επάνω μεριά της ετικέτας. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας