ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Διεθνής εμπορική έκθεση ειδών χειροτεχνίας, ζωγραφικής, χόμπι και δημιουργικής απασχόλησης

Η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για είδη χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης θα φέρει σε επαφή τους σημαντικότερους κατασκευαστές απ’ όλο τον κόσμο στη Φρανκφούρτη στον Μάιν, από 27 έως 30 Ιανουαρίου 2018.

Η Creativeworld αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση του κλάδου Do-It-Yourself. Κορυφαίοι επαγγελματίες της αγοράς αλλά και νέες επιχειρήσεις θα συναντηθούν στο διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Φρανκφούρτης από 4 έως 7 Φεβρουαρίου 2023, για να παρουσιάσουν τις καινοτομίες τους στον τομέα ειδών χόμπι, καλλιτεχνικών, χειροτεχνίας, design υφασμάτων, street art και graffiti.

Η αγορά καταναλωτικών αγαθών προχωρά: Από το 2023, με motto “Home of Consumer Goods”, η Creativeworld θα διεξάγεται παράλληλα με τις ambiente (μεγαλύτερη διεθνής έκθεση καταναλωτικών αγαθών) & Christmasworld (μεγαλύτερη διεθνής έκθεση εποχιακής διακόσμησης), προσφέροντας δυνατότητες για μοναδικές συνέργειες, επιπλέον πηγές έμπνευσης κι επαφές με διεθνείς εκθέτες. Αυτό περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τη διεύρυνση και συγχώνευση του τομέα Global Sourcing των τριών κορυφαίων εμπορικών εκθέσεων σε μια κοινή πλατφόρμα. Με το συνδυασμό τριών επιτυχημένων κορυφαίων εμπορικών εκθέσεων σε ένα χώρο ταυτόχρονα, συνδυάζονται οι δυνάμεις των διεθνών εκθέσεων καταναλωτικών αγαθών και προσφέρεται μια γκάμα προϊόντων προσαρμοσμένη στο μέλλον στο ξεκίνημα της παγκόσμιας σεζόν παραγγελιών. Στοχευμένα, με ακρίβεια κι εξειδίκευση.

Στην Creativeworld, οι τάσεις για την επόμενη σεζόν, τα νέα προϊόντα και οι τελευταίες τεχνικές παρουσιάζονται ζωντανά και μπορείτε να δείτε από κοντά την άμεση εφαρμογή τους. Οι εκθέτες θα παρουσιάσουν καινοτόμα προϊόντα για δημιουργικά χόμπι, υλικά για γραφικές τέχνες κι εξοπλισμό για καλλιτεχνικές δημιουργίες, χειροτεχνίες και design υφασμάτων, καθώς και γκράφιτι και street art. Τα προϊόντα για τη δημιουργική γραφή και το σχέδιο συμπληρώνουν και εμπλουτίζουν ιδανικά την ποικιλόμορφη συλλογή προϊόντων της Creativeworld. Ως πλατφόρμα τάσεων κι επαγγελματικών επαφών, η εμπορική έκθεση αποτελεί το σπίτι του διεθνούς κλάδου DIY.

Η ποικιλία προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην Creativeworld διαχωρίζεται στις παρακάτω κατηγορίες:

• Hobby & Handicrafts – υλικά και σετ χειροτεχνίας, βαφές, πολύτιμοι λίθοι, ζωγραφική σε τσόχα, βιβλία δημιουργικής απασχόλησης, ψαλίδια, ζωγραφική σε πορσελάνη και μετάξι, Batik βαφές, χρώματα make-up, κηρομπογιές και άλλες DIY δραστηριότητες, διακόσμηση για πάρτι, συσκευασία
• Graphic artists & artists’ requisites
– υψηλής ποιότητας χρώματα, μελάνια, νερομπογιές, χαρτικά, παλέτες, πινέλα, καβαλέτα, ακουαρέλα, κιμωλίες, κορνίζες, καμβάδες, αξεσουάρ καλλιτεχνικών, μαχαίρια, ακρυλικά χρώματα, αστάρια, κάρβουνα, βιβλία σκίτσων, δημιουργικά εργαλεία
• Graffiti & Street Art
– αερογράφοι & αξεσουάρ, αστάρι & στερεωτικά, δοχεία ψεκασμού, ακρυλικά χρώματα και μαρκαδόροι, stabilo γραφιστικής, στυλό & μολύβια βαφής & καλλιγραφίας, στυλό Aqua Brush
• Handiwork & textile design
– ραπτομηχανές, μαλλί, νήματα, κουμπιά, υφάσματα για ράψιμο, κρόσσια,
κεντήματα, πλέξιμο, ράψιμο και βελονάκι για χειροτεχνία και design

Ώρες λειτουργίας της Creativeworld: 4.2 – 6.2.2023: 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ
                                                                    7.2.2023: 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και  την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης.

Messe Frankfurt Greece SP, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα & Κύπρο, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου,
Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: info@messefrankfurt.gr, www.messefrankfurt.gr,
Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, www.t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας