ΜΕ WASHI TAPE TIPS

Washi tape – Αυτοκόλλητη… αγάπη!

Η μόδα που ήρθε από την Ιαπωνία έγινε “τάση” για τις χειροτεχνίες μας

Διακοσμήστε τις χειροτεχνίες σας με διακοσμητικές αυτοκόλλητες ταινίες washi tape δίνοντάς τους στιλ.  Άλλωστε πάνε παντού…

Εφαρμογές
– Συμπληρώνουν, με τα σχέδιά τους, τα χειροποίητα δώρα μας, από ό,τι υλικό κι αν είναι φτιαγμένα, τις προκλήσεις για το πάρτι γενεθλίων του παιδιού μας και στολίζουν με ιδιαίτερο τρόπο τα cupcake μας.
– Μπορούμε να “ντύσουμε” το μπλοκ σημειώσεων, το εξώφυλλο του αγαπημένου μας βιβλίου, την εξωτερική επιφάνεια του lap top ή του κινητού μας.
– Να καλύψουμε την εξωτερική πλευρά των ρεσώ, διαλέγοντας ταινίες με κατάλληλα σχέδια ή χρώματα για μια γιορτινή βραδιά.
– Να φτιάξουμε γιρλάντες ή στολίδια για το Χριστουγεννιάτικο δέντρο αλλά και να τις αξιοποιήσουμε για τις συσκευασίες των χειροποίητων δώρων μας.

Θα τις βρείτε στα καταστήματα με είδη hobby, είτε από e-shop, αλλά μπορείτε εύκολα να φτιάξετε τις δικές σας ταινίες, αρκεί να γνωρίζετε κάποιο πρόγραμμα φωτογραφίας στον υπολογιστή για να φτιάξετε το δικό σας φόντο (pattern) ή να κατεβάσετε από εδώ. Αν έχετε το φόντο που θέλετε μπορείτε να το τυπώσετε στον εκτυπωτή σας σε Α4 αυτοκόλλητη διαφάνεια, που μπορείτε να προμηθευτείτε από βιβλιοπωλεία. Στη συνέχεια, κόβετε τη σελίδα σε λωρίδες και τις αξιοποιείτε για τις χειροτεχνίες σας.

Εναλλακτικά μπορείτε να τυπώσετε σε μια μόνο σελίδα σε διάσταση 21x1cm γεμίζοντας μια σελίδα Α4 με διάφορα φόντα. Ένας τρόπος οικονομικός και συγχρόνως θα έχετε στη διάθεσή σας διάφορων σχεδίων αυτοκόλλητες ταινίες.

Συμβουλή: Μη ξεχάσετε να κόψετε τις άκρες της λωρίδας με το ψαλίδι ζιγκ ζαγκ. Τους δίνει ιδιαίτερη εμφάνιση. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας