ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Κρεμάστε τις ευχές σας! Mια δημιουργία με χαρτιά decopatch

Πολύ όμορφη δημιουργία με χαρτιά Decopatch σε γράμματα, με την τεχνική Decoupage. Μία ωραία ιδέα για συμβολικά δωράκια τα Χριστούγεννα και όχι μόνο… Τεχνική σε γράμματα από papier mache.

Λίγα λόγια για τα χαρτιά Decopatch και τη διαφορά τους από τα άλλα χαρτιά για Decoupage.
Τα χαρτιά Decopatch είναι μοναδικά στον κόσμο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν πάνω σε οποιαδήποτε επιφάνεια με τη γνωστή τεχνική του Decoupage, χωρίς όμως να σκίζονται ή να ξεβάφουν από τον ήλιο κτλ. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε ξύλινα έπιπλα, σε μεταλλικά αντικείμενα όπως ψυγείο, σε παπούτσια, στον τοίχο και σε πολλά άλλα αντικείμενα.

– Διαλέξτε το αντικείμενο που θέλετε να κάνετε Decopatch. Στην περίπτωση μας είναι ένα γράμμα 30 εκ. από papier mache. Επιλέξτε τα χαρτιά Decopatch που θέλετε να  χρησιμοποιήσετε μέσα από μία ποικιλία περίπου 350 σχεδίων που ανανεώνετε συνεχώς.  Τέλος, θα χρειαστείτε ένα πινέλο, gesso που είναι η βάση σας και κόλλα Decopatch για να μην αφήνει γραμμές.

Oδηγίες
> Ξεκινήστε λοιπόν βάφοντας το αντικείμενο με gesso. Αφήστε το περίπου 30 λεπτά να στεγνώσει και συνεχίστε. Το gesso το χρησιμοποιούμε ως βάση ώστε όταν κολληθούν τα χαρτιά επειδή έχουν κάποια διαφάνεια να μη φαίνεται το καφέ χρώμα του αντικειμένου και να είναι πιο έντονα τα χρώματα του χαρτιού.
> Συνεχίστε κόβοντας το χαρτί σε κομματάκια είτε με το χέρι είτε με το ψαλίδι, ανάλογα με το σχέδιο που θέλετε να κάνετε.
> Αφού έχετε κόψει τα χαρτιά περάστε μία στρώση κόλλας στο αντικείμενο ανάλογη των κομματιών που έχετε κόψει. Με το πινέλο, που έχει λίγη κόλλα πάνω, πιάστε ένα ένα τα χαρτιά που έχετε κόψει και ακουμπήστε τα στο αντικείμενο, εκεί που έχετε βάλει κόλλα. Με κινήσεις από το κέντρο προς τα έξω πιέστε το χαρτί ελαφρά για να κολλήσει. Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο έως ότου καλύψετε όλο το αντικείμενο.
> Αυτό ήταν! Πολύ εύκολα και απλά φτιάξατε το γράμμα με Decopatch. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να ανανεώσετε οποιοδήποτε παλιό σας αντικείμενο.

Δημιουργία από το κατάστημα craftsandpaper

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας