ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΑΝΟΙΞΗ

Μπομπονιέρα χωνάκι – Απλή, ιδιαίτερη και κομψή

Χρησιμοποιώντας μονόχρωμα, με σχέδια ή με κοπτικά χαρτιά δημιουργήστε πρωτότυπες και κομψές μπομπονιέρες για τη βάφτιση του παιδιού σας.

Χρησιμοποιώντας χαρτί της επιλογής σας -μονόχρωμα, με σχέδια ή με κοπτικά-δημιουργήστε πρωτότυπες και κομψές μπομπονιέρες για τη βάφτιση του παιδιού σας.

Υλικά & Εργαλεία
– Χαρτιά των 170 γρ. μονόχρωμα ή με σχέδια
– Κόλλα σιλικόνης
– Συρραπτικό
– Διακοσμητικά στοιχεία
– Κομμάτια τούλι ή ζελατίνη διάφανη
– Πατρόν
– Ψαλίδι ή κοπίδι
– Λιχουδιές, κουφέτα ή πέταλα λουλουδιών

Οδηγίες
> Χρησιμοποιήστε ένα πατρόν κώνου ή σχεδιάστε σε ένα λευκό χαρτί  ή ριζόχαρτο το μέγεθος του κώνου που θέλετε να έχει η μπομπονιέρα-χωνάκι.
> Σχεδιάζετε το σχήμα του κώνου σε όλα τα χαρτιά και στη συνέχεια με ένα ψαλίδι ή κοπίδι κόβεται το σχήμα.
> Με ένα κοπτικό ή με ένα ψαλίδι ζιγκ ζαγκ κόβετε την οβάλ πλευρά για να δώσετε ένα όμορφο σχήμα ως τελείωμα ή δημιουργήστε με το περφορατέρ τρύπες, 1 εκ. από το χείλος του κώνου, για να περάσετε μια λεπτή κορδελίτσα όταν έρθει η ώρα να διακοσμήσετε τις μπομπονιέρες σας.
> Τυλίξτε ένα ένα κώνο σχηματίζοντας χωνάκια.
> Χρησιμοποιήστε κόλλα σιλικόνης για να κολλήσετε το τελείωμα της ένωσης.
> Αφού έχετε τελειώσει με όλα τα χωνάκια, επιλέξτε τη διακόσμησή τους με κορδελίτσες, κουμπάκια, μεταλλικά στοιχεία  κλπ., δίνοντας στις μπομπονιέρες σας μια επιπλέον χαριτωμένη όψη.
> Ασχοληθείτε με τις λιχουδιές , τα κουφέτα ή τα ροδοπέταλα  που θέλετε να βάλετε στα  χωνάκια.  Για τις λιχουδιές ή τα κουφέτα παίρνετε κομμάτια από τούλι ή ζελατίνη και τοποθετείτε 4-5 κουφέτα τα οποία θα τυλίξετε προσεκτικά.
> Κόψτε μικρά χαρτάκια,  ετικέτες δηλαδή, για να γράψετε τις ευχαριστίες σας, την ημερομηνία της βάφτισης και το όνομα του παιδιού. Τρυπήστε τα στην κορυφή για να μπορέσετε να τα κρεμάσετε ή τα καρφιτσώστε τα με συρραπτικό.
> Ετοιμάστε τα όλα και στη συνέχεια τα τοποθετείτε σε ένα μεγάλο και ρηχό καλάθι σε φυσικό χρώμα. Αν θέλετε μπορείτε να διακοσμήσετε το καλάθι με μια φαρδιά κορδέλα περιμετρικά.
> Οι μπομπονιέρες σας είναι έτοιμες για τους καλεσμένους σας.

Ιδέα: Φτιάξτε αυτά τα χαριτωμένα χωνάκια από χαρτί, για το γάμο σας, γεμίζοντάς τα πέταλ λουλουδιών και ρύζι και μοιράστε τα στους καλεσμένους σας, την ώρα του μυστηρίου.

shutterstock_151661708Κατεβάστε ένα πατρόν – σε σχήμα κώνου- για να σας βοηθήσει στην κατασκευή τους. Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!
Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας