ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ ΜΑΘΕ ΠΩΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Βραχιόλι ποδιού – Το απόλυτο αξεσουάρ του καλοκαιριού

Το βραχιόλι ποδιού είναι ένα αξεσουάρ που διακοσμεί και αναδεικνύει το στυλ σας!

Το βραχιόλι ή η αλυσίδα ποδιού είναι ένα κόσμημα που φοριέται συνήθως τους καλοκαιρινούς μήνες και στολίζει τα γυναικεία πόδια. Εκτός από την κλασική σκέτη αλυσίδα (από ασήμι ή χρυσό) για διακριτικές εμφανίσεις, μπορείτε να φτιάξετε ένα βραχιόλι από διάφορα άλλα υλικά, όπως το κορδόνι, κερωμένο σχοινί, λάστιχο, νήμα κλπ., προσθέτοντας μικρές χάντρες ή μεταλλικά στοιχεία της αρεσκείας.
Επίσης, αν σας αρέσουν τα πολλά αξεσουάρ γενικώς, μπορείτε να φορέσετε 3-4 μαζί στο πόδι σας, αρκεί να είναι από λεπτό κορδόνι και μικροσκοπικές χάντρες. Η επιλογή είναι δική σας.

Η δημιουργία του συγκεκριμένου βραχιολιού είναι μια απλή χειροτεχνία, που μπορεί να πραγματοποιηθεί και από κάποιον που δεν γνωρίζει πολλά από χειροποίητα αξεσουάρ. Μια επίσκεψη σε ένα κατάστημα με υλικά κοσμήματος, αρκετή φαντασία και διάθεση από εσάς και το βραχιόλι του ποδιού θα το φτιάξετε σε πολύ σύντομο χρόνο, μια και οι διακοπές σας ξεκινούν σύντομα και θέλετε να έχετε ένα ξεχωριστό στυλ στην εμφάνισή σας.
Μπορείτε να επιλέξετε όποιο σχήμα ή χρώμα χάντρας θέλετε αλλά και σχέδια σε μεταλλικά στοιχεία. Αν σας αρέσει κρεμάστε περισσότερα από ένα μεταλλικά στοιχεία ή να γεμίσετε με πολύ μικρές χάντρες το κορδόνι. Οι επιλογές σας είναι άπειρες. Ξεκινήστε τώρα, με την πιο απλή εκδοχή του.

Υλικά & Εργαλεία
– Λεπτό δερμάτινο κορδόνι
– Μικρές και μεγάλες χάντρες
– Κρικάκια με χώρισμα
– Κρικάκια ανοιχτά
– Κούμπωμα
– Μεταλλικά στοιχεία
– Μυτοτσίμπιδο
– Πένσα

Oδηγίες
> Πάρτε ένα κομμάτι κορδόνι, μετρήστε τον αστράγαλό σας, αφήστε δυο εκ. παραπάνω (για το κλείσιμο) και κόψτε το.
> Περάστε, από τη μια άκρη 6-8 κρικάκια (τα κρικάκια αυτά είναι σαν τον κρίκο που χρησιμοποιούμε για τα κλειδιά μας, αλλά μικροσκοπικά), τη μεγάλη χάντρα, πάλι αρκετά κρικάκια και μια μικρότερη χάντρα.
> Κάντε το ίδιο και από την άλλη άκρη.
> Παίρνετε έναν κρίκο (ανοιχτό)  περνάτε το μεταλλικό στοιχείο και πριν κλείσετε τον κρίκο περνάτε το μεταλλικό στοιχείο στο βραχιόλι, στο κέντρο περίπου. Κλείστε τον κρίκο με την πένσα.
>  Βάλτε και στις δυο άκρες τους ακροδέκτες. Στην μία άκρη προσθέστε έναν κρίκο και στην άλλη το κούμπωμα.

Το βραχιόλι σας είναι έτοιμο να στολίσει τον αστράγαλό σας! Τόσο απλά και γρήγορα… Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας