ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΑΣΧΑ

To απόλυτο centerpiece για το Πασχαλινό σας τραπέζι!

Φτιάξτε το απόλυτο διακοσμητικό centerpiece για το Πασχαλινό σας τραπέζι, το οποίο σίγουρα θα κλέψει την «παράσταση» και όλοι οι καλεσμένοι σας θα το θαυμάσουν!

Υλικά & Εργαλεία
-Διακοσμητική πιατέλα και κεριά σε παλ χρώματα
Αυγά χήνας
-Γυψοφίλη και λευκή ορχιδέα
-Ταινία ανθοδετικής σε πράσινο χρώμα
-Σύρμα ανθοδετικής καρούλι 0,3 χιλ. ασημί χρώμα
-Σύρμα αλουμινίου ανθοδετικής, ασημί χρώμα
-Ψαλίδι
-Κοφτάκι

Συμβουλή: Μια μέρα πριν ξεκινήσετε την κατασκευή σας θα πρέπει να έχετε προετοιμάσει τα αυγά σας, δηλαδή να τα έχετε αδειάσει και να τα έχετε τοποθετήσει σε ένα μπολ με ξύδι και χλιαρό νερό για να αποφύγετε τυχόν οσμές και μετά αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας για να στεγνώσουν καλά.

diy_eggs_decor0Οδηγίες
> Αρχικά κόψτε τα λουλούδια σας ανάλογα, ώστε να φτιάξετε μικρά στεφανάκια – βάσεις με τη γυψοφίλη και στις ορχιδέες αφαιρέσετε το μεγαλύτερο μέρος από το κοτσάνι τους, καθώς θα μπουν μέσα στις βάσεις που θα φτιάξετε.
> Ανάλογα με τα πόσα αυγά χωράει η πιατέλα σας, θα φτιάξετε αντίστοιχα και στεφανάκια βάσεις. Για κάθε βάση, κόψτε ένα κομμάτι σύρμα αλουμινίου στην ανάλογη διάμετρο και «ντύστε» το με ταινία ανθοδετικής.
> Για να ντύσετε τις βάσεις σας, δέστε με το ψιλό σύρμα κλαδάκια γυψοφίλης μαζί και μετά, αφού λυγίσετε το «ντυμένο» σας σύρμα σε στεφάνι, στερεώστε τα επάνω.
> Για να φτιάξετε τις συνθέσεις που θα μπουν μέσα στα αυγά, φτιάξετε μπουκετάκια γυψοφίλης και δέστε τα στην άκρη ενός κομματιού χοντρού σύρματος κομμένο στο ανάλογο ύψος.
> Για να φτιάξετε τις extra συνθέσεις που θα στολίσετε τα στεφάνια σας, δέστε με το ψιλό σύρμα κλαδάκια γυψοφύλης και ορχιδέας μεταξύ τους και τοποθετήστε σε διάφορα σημεία των στεφανιών σας.
> Για να συνθέσετε το centerpiece σας, τοποθετήστε επάνω στην πιατέλα σας, τα στεφανάκια. Μέσα σε κάθε στεφανάκι βάλτε από ένα αυγό και μέσα σε αυτό ένα κλαδάκι γυψοφίλης. Τοποθετήστε μικρά επιτραπέζια κεριά και η σύνθεσή σας είναι έτοιμη να διακοσμήσει με κομψότητα το γιορτινό σας τραπέζι!

diy_eggs_decor1 Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας