ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Πώς θα κρατήσετε «ζωντανά» τα πινέλα σας!

Αυτά τα μικρά «εργαλεία» που μας βοηθούν να επιμεληθούμε το μακιγιάζ μας, θέλουν πότε-πότε τη φροντίδα μας κι αυτά… Άλλωστε καμία σχέση δεν κρατά, για πολύ καιρό, αν δε δίνετε χρόνο και φροντίδα ο ένας στον άλλον…

Τα πινέλα χρειάζονται τη φροντίδα μας για λόγους υγιεινής και την αποφυγή της μεταφοράς των μικροβίων στο δέρμα. Το δέρμα του προσώπου είναι αρκετά ευαίσθητο και καλό θα είναι να το προφυλάσσουμε. Ένας άλλος λόγος, που κι αυτός είναι σημαντικός είναι να δώσουμε “παράταση” στη διάρκεια ζωής τους. Αφού μπορούμε να φροντίσουμε αυτά που ήδη έχουμε, ποιος ο λόγος να προβούμε σε νέες άσκοπες αγορές; Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές, θα δείτε τα πινέλα σας να λάμπουν και να μοιάζουν σαν καινούργια!

> Ανοίξτε τη βρύση και προσέξτε το νερό να είναι χλιαρό. Κρατήστε το πινέλο σας κάτω από το τρεχούμενο χλιαρό νερό, προσέχοντας πάντα το βουρτσάκι να βρίσκετε προς τα κάτω, έτσι ώστε να μην αφαιρεθεί η κόλλα που συγκρατεί τις τρίχες του πινέλου.
> Βάλτε μια πολύ μικρή ποσότητα ήπιου σαμπουάν στα δάχτυλά σας ή λίγο καθαριστικό προσώπου. Κάντε ένα ελαφρύ και απαλό μασάζ στις τρίχες του πινέλου. Ξεπλένετε πάλι με χλιαρό νερό, προσέχοντας το βουρτσάκι πάντα να γέρνει προς τα κάτω. Ξεπλένετε μέχρι να φύγει τελείως το καθαριστικό.
> Πάρτε ένα μικρό πετσετάκι ή απορροφητικό χαρτί και ακουμπήστε απαλά το πινέλο σας. Μόλις αισθανθείτε πως το μεγαλύτερο μέρος του νερού έχει απορροφηθεί, πάρτε άλλο ένα κομμάτι απορροφητικό χαρτί και τοποθετήστε το πινέλο σας μέχρι να στεγνώσουν οι τρίχες τελείως. Μην ξεχάσετε να «στρώσετε» με τα δάχτυλά σας τις τρίχες του πινέλου, για να έχει σωστή εμφάνιση όταν στεγνώσει.
> Ένας εναλλακτικός τρόπος στεγνώματος είναι να το τοποθετήσετε σε ένα ποτήρι, με το βουρτσάκι προς τα πάνω. Είναι σίγουρο ότι θα στεγνώσει ομοιόμορφα.
> Ο χρόνος στεγνώματος εξαρτάται από τον τύπο του πινέλου μακιγιάζ. Σιγουρευτείτε καλά πριν το χρησιμοποιήσετε.

 



 Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Τα πιο δημοφιλή

Επικοινωνία

ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ
Πύργου Δυρού 34, Περιστέρι, Αθήνα, 12134
Τηλ: 210 5736513, 210 5736334
Fax: 210 5736525

Email: dyros@dyros.com.gr

Τοποθεσία στο χάρτη

Το Creativity στο Pinterest!

Copyright © 2016. Created by ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ - Απαγορεύεται η αναδημοσίευση άρθρων, αποσπασμάτων και φωτογραφικού υλικού, χωρίς την άδεια του περιοδικού.

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας