ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ ΦΤΙΑΞΤΕ ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ

Feel-Free Jewelry Workshop

Μάθε να κατασκευάζεις τα δικά σου κοσμήματα!

Η ενασχόληση με την τέχνη του κοσμήματος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλλιεργήσετε τη δημιουργικότητα σας και να εκφράσετε την εικαστική σας πλευρά. Πλέον υπάρχει η δυνατότητα να έρθετε σε επαφή με αυτή την τόσο ωραία τέχνη, παρακολουθώντας ιδιαίτερα μαθήματα κατασκευής κοσμήματος στο Feel-Free.
Στο εργαστήριο της εταιρίας πραγματοποιούνται μαθήματα κατασκευής χειροποίητου κοσμήματος με τις τεχνικές της αργυροχοϊας. Θα μάθετε να διαμορφώνετε το μέταλλο σε δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, μενταγιόν, καρφίτσες, δημιουργώντας τα δικά σας μοναδικά κοσμήματα.
Τα μαθήματα γίνονται σε μορφή ιδιαίτερων μέχρι δύο άτομα.

Γιατί ιδιαίτερα μαθήματα;
Γιατί είναι ιδανικά για εσάς!
• Προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και ικανότητες. Προσωποποιούμε τη δομή των μαθημάτων πάνω σας για τα μέγιστα αποτελέσματα. Δίνεται έμφαση στις προσωπικές σας ανάγκες και ελλείψεις και καλύπτονται με επιπλέον υλικό και επιπλέον χρόνο αν χρειαστεί.
• Καλύπτουν τις απαιτήσεις σας σε προσωπικό επίπεδο. Προσαρμόζουμε το πρόγραμμα με τον ρυθμό σας, ώστε να μπορείτε να δουλεύτε τις τεχνικές που μαθαίνετε με άνεση. Έτσι τυχόν ελλείψεις ή δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν πάνω σε μια τεχνική, καλύπτονται χωρίς το άγχος του χρόνου που ενδεχομένως  αντιμετωπίζετε σε ένα τμήμα πολλών ατόμων που θέλουν να προχωρήσουν στην ύλη.
• Πραγματοποιούνται σε ευέλικτες για εσάς ώρες και ημέρες. Μόνο στα ιδιαίτερα μαθήματα έχετε τη δυνατότητα να μπορείτε να επιλέξετε εσείς τις ώρες και τις ημέρες που σας βολεύουν εφόσον υπάρχουν σε διαθεσημότητα.
• Είναι δωρεάν ο εξοπλισμός και τα υλικά. Ο χώρος του εργαστηρίου σας παρέχει δωρεάν όλο τον εξοπλισμό που χρειάζεστε για να εφαρμόσετε τις τεχνικές, καθώς και μέρος των υλικών. Έτσι θα εξοικονομήσετε αρκετά χρήματα που μπορείτε να επενδύσετε αργότερα όταν θα έχετε αποκτήσει εμπειρία για την τέχνη που μαθαινετε.
• Οι τιμές στα ιδιαίτερα είναι προσιτές για όλους. Κινούνται στα πλαίσια της αγοράς και είναι οικονομικότερες αφου δεν χρειάζεται να ξοδέψετε επιπλέον χρήματα για εξοπλισμό και υλικά. Επίσης οι τιμές παραμένουν προσιτές λόγω της οικονομικής κατάστασης, αλλά ταυτόχρονα δεν υποβαθμίζεται η εκπαιδευτική διαδικασία.
• Στο ιδιαίτερο μάθημα μπορείτε να ολοκληρώνετε γρηγορότερα την ύλη και να προχωρήσετε σε μεγαλύτερη εμβάθυνση δουλεύοντας κλιμακούμενης δυσκολίας τεχνικές.
• Παρόλο που είναι ιδιαίτερα μαθήματα, εαν θέλετε να μάθετε με παρέα, μπορείτε να είστε με 1-2 άλλα δικά σας άτομα που θα ήθελαν να μάθουν να κατασκευάζουν κοσμήματα.
• Υποστηρίζουμε και ενισχύουμε την πρωτοβουλία για δημιουργία κοσμημάτων που βασίζονται στις προσωπικές σας ιδέες, δημιουργόντας κοσμήματα που σας χαρακτηρίζουν.
• Εάν χρειαστεί, έχετε την δυνατότητα να κάνετε δωρεάν εξάσκηση τις τεχνικές που μαθαίνετε, στο χώρο του εργαστηρίου.
• Στο ιδιαίτερο μάθημα δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε το μάθημα αφού πάντα θα υπάρχει η διαδικασία αναπλήρωσης του.
Με δεδομένα όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα, η παρακολούθηση των μαθημάτων γίνεται μια ενδιαφέρουσα εμπειρία που σκοπό έχει μετά την ολοκλήρωση της, να μπορείτε με φαντασία και όρεξη, να δημιουργείτε κοσμήματα βασισμένα στο γούστο και τις ανάγκες σας.

Feel-Free, Σεμινάρια χειροποίητου κοσμήματος
Επικοινωνήστε και γνωρίστε την όμορφη τέχνη του κοσμήματος!
Πληροφορίες: info@feel-free.gr, www.feel-free.gr Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας