ΝΕΑ

Διεθνής εμπορική έκθεση ειδών χειροτεχνίας, ζωγραφικής, χόμπι και δημιουργικής απασχόλησης

frankfurt

Η μεγαλύτερη διεθνής εμπορική έκθεση για είδη χειροτεχνίας και δημιουργικής απασχόλησης θα φέρει σε επαφή τους σημαντικότερους κατασκευαστές απ’ όλο τον κόσμο στη Φρανκφούρτη στον Μάιν, από 27 έως 30 Ιανουαρίου 2018.

Με ένα συνδυασμό γνωστών brands και νέων εταιριών του κλάδου, και με επίκεντρο workshops, απονομές και νέες τάσεις, η Creativeworld αποτελεί το highlight της χρονιάς. Πραγματοποιείται στον ιδανικό χρόνο για παραγγελίες από χονδρεμπόρους, λιανέμπορους κι εξειδικευμένους εμπόρους, καταστήματα DIY και online πλατφόρμες αγορών μέσω Internet. Κατά την τελευταία διοργάνωση της Creativeworld το 2017, 339 εκθέτες από 37 χώρες παρουσίασαν τις νέες τους ιδέες, τεχνικές και υλικά σε 8,650 εμπορικούς επισκέπτες από 94 χώρες.

Η Creativeworld πλαισιώνεται από ένα πλούσιο πρόγραμμα ειδικών εκδηλώσεων, μέσα από τα οποία οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τα νέα προϊόντα και τις νέες τάσεις και να ανταλλάζουν απόψεις και ιδέες για θέματα που σχετίζονται με τον κλάδο. Η Messe Frankfurt ανέθεσε στους συμβούλους design bora.herke.palmisano την ανάπτυξη του Trend Show της Creativeworld, το οποίο παρουσιάζει στο Hall 4.1 τις κορυφαίες τάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον του κλάδου. Το Creativeworld Forum στο Hall 4.2 είναι το δημιουργικό σημείο συνάντησης στην καρδιά της έκθεσης, στο πλαίσιο του οποίου διοργανώνονται workshops και παρουσιάσεις προϊόντων και δοκιμάζονται νέα υλικά και τεχνοτροπίες. Το Creative Impulse Award, σημαντικότερο βραβείο στον τομέα χόμπι και δημιουργικής απασχόλησης, θα απονεμηθεί το 2018 για 13η φορά, προσφέροντας στους επισκέπτες συνοπτική εικόνα για τις καινοτομίες του κλάδου.

Η ποικιλία προϊόντων που θα παρουσιαστούν στην Creativeworld και συγκεκριμένα στα halls 4.1 & 4.2 του εκθεσιακού κέντρου της Φρανκφούρτης είναι τεράστια και διαχωρίζεται στις παρακάτω κατηγορίες:

• Graphic art, artists’ requisites – είδη ζωγραφικής, καλλιτεχνικών και σχεδίου
• Hobby, arts and crafts – υλικά και σετ χειροτεχνίας, βαφές μπατίκ, πολύτιμοι λίθοι, ζωγραφική σε γυαλί, βιβλία δημιουργικής απασχόλησης, πούλιες, πέρλες, μαργαριτάρια, ζωγραφική σε πορσελάνη και μετάξι, ψαλίδια, χρώματα make-up, κηρομπογιές
• Textile crafting – είδη χειροτεχνίας, design υφασμάτων
•Florists’ supplies – γιρλάντες, κορδέλες, μπορντούρες, μούρα/φρούτα, φύλλα, διακοσμητικά, είδη ανθοπωλείου, υλικά συσκευασίας δώρου, προϊόντα από φελιζόλ, εργαλεία

Η θεματολογία της Creativeworld διευρύνεται ακόμη περισσότερο από την παράλληλη διεξαγωγή της Paperworld, μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης χαρτικών κι εξοπλισμού γραφείου και της Christmasworld, μεγαλύτερης διεθνούς έκθεσης για εποχιακή διακόσμηση, η οποία ξεκινά μια μέρα νωρίτερα, στις 26 Ιανουαρίου.

Ώρες λειτουργίας της Creativeworld:     27.-29.1.2018:                 9.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ
30.1.2018:                 9.00 π.μ. έως 5.00 μ.μ

Φροντίστε λοιπόν να προγραμματίσετε την επίσκεψή σας στο μεγάλο αυτό γεγονός και προμηθευτείτε έγκαιρα τα εισιτήρια εισόδου με έκπτωση μέσω του γραφείου της Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα και  την Κύπρο. Παράλληλα ενημερωθείτε και κάνετε κρατήσεις για μετάβαση και διαμονή μέσω του ταξιδιωτικού γραφείου του ομίλου μας Travel4Fairs, με εξαιρετικές τιμές σε επιλεγμένα ξενοδοχεία με εύκολη πρόσβαση στο εκθεσιακό της Φρανκφούρτης.

Messe Frankfurt Greece SP, Γραφεία Έκθεσης Φρανκφούρτης στην Ελλάδα & Κύπρο, Κυβέλης 3 & Περικλέους, 153 44 Γέρακας/Π.Χαλανδρίου, Τηλ. 210 6410405, Φαξ 210 6410602, e-mail: info@messefrankfurt.gr, www.messefrankfurt.gr, Travel4Fairs – Ταξιδιωτικό τμήμα, Τηλ.210 6090525, Φαξ. 210 6090527, info@t4f.gr, www.t4f.gr, ώρες λειτουργίας 9.00 π.μ. – 18.00 μ.μ Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας