ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΝΕΑ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ – To περιοδικό με χειροποίητες ιδέες για Γάμο και Βάφτιση είναι γεγονός!

dhmioyrgies-small

Το νέο περιοδικό χειροτεχνίας για το Γάμο & τη Βάφτιση σύντομα κοντά σας!

H εκδοτική ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ, έπειτα από τις επιτυχημένες της εκδόσεις στο χώρο του DIY, με τα περιοδικά Creativity και Παίζω & Κατασκευάζω, στο χώρο του Γάμου και της Βάφτισης με το περιοδικό “Γάμος & Βάφτιση Μαζί” και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν, κυκλοφορεί τη  ΝΕΑ έκδοσή της, το περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», αφιερωμένο σε χειροποίητες κατασκευές για το Γάμο και τη Βάφτιση. Στόχος μας το περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» να γίνει ο πρακτικός οδηγός για όλους όσους ασχολούνται με τις χειροτεχνίες είτε ερασιτεχνικά, είτε επαγγελματικά.

Στο περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» για το Γάμο και τη Βάφτιση υπάρχει μεγάλη ποικιλία από DIY κατασκευές και ιδέες και για τα δύο μυστήρια, προτάσεις για κομψά αξεσουάρ για τη νύφη και το γαμπρό, αλλά και συμβουλές, τεχνικές και πατρόν για τις κατασκευές. Επιπλέον, παρουσιάζονται χειροτεχνίες-προτάσεις των καταστημάτων με υλικά, από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά για τις κατασκευές σας.

Το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα κέντρα Τύπου, σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και από τα γραφεία μας.

Ευχόμαστε ότι κι αυτή η NEA έκδοσή μας, να «αγκαλιαστεί» από δημιουργικούς ανθρώπους, όπως και το περιοδικό Creativity, και να γίνει «οδηγός» για όμορφες κατασκευές στις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους!

 

Εξώφυλλο

Περιεχόμενα

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας