ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΝΕΑ

Περιοδικό ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ για το Γάμο & τη Βάφτιση – 2ο τεύχος

DIMIOURGIES_LOGO

Το νέο περιοδικό χειροτεχνίας για το Γάμο & τη Βάφτιση σύντομα κοντά σας!

H εκδοτική ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ, έπειτα από τις επιτυχημένες της εκδόσεις στο χώρο του DIY, με τα περιοδικά Creativity και Παίζω & Κατασκευάζω, στο χώρο του Γάμου και της Βάφτισης με το περιοδικό “Γάμος & Βάφτιση Μαζί” και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν, κυκλοφορεί τον Οκτώβριο το δεύτερο τεύχος του περιοδικού  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»,  για το Γάμο και τη Βάφτιση, αφιερωμένο σε χειροποίητες ιδέες και κατασκευές.

Στόχος μας ήταν και είναι το περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» να γίνει ο πρακτικός οδηγός για όλους όσους ασχολούνται με τις χειροτεχνίες (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά).

Στο περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» για το Γάμο και τη Βάφτιση υπάρχει μεγάλη ποικιλία από DIY κατασκευές και ιδέες και για τα δύο μυστήρια, προτάσεις για κομψά αξεσουάρ για τη νύφη και το γαμπρό, αλλά και συμβουλές, τεχνικές και πατρόν για τις κατασκευές. Επιπλέον, παρουσιάζονται δημιουργίες από διάφορα καταστήματα υλικών από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά για τις κατασκευές σας.

Το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα κέντρα Τύπου, σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και από τα γραφεία μας.

Από τον Οκτώβριο 2017 ξανά κοντά σας

 

 

 

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας