ΓΑΜΟΣ - ΒΑΦΤΙΣΗ ΝΕΑ

Κυκλοφορεί το 3ο τεύχος του «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ για το Γάμο & τη Βάφτιση»

mag_Dimiourgies_wedding

Το περιοδικό που σας εμπνέει με τις χειροποίητες δημιουργίες του!

H εκδοτική ΔΥΡΟΣ ΕΠΕ, έπειτα από τις επιτυχημένες της εκδόσεις στο χώρο του DIY, με τα περιοδικά Creativity και Παίζω & Κατασκευάζω, στο χώρο του Γάμου και της Βάφτισης με το περιοδικό “Γάμος & Βάφτιση Μαζί” και ακολουθώντας το πνεύμα της εποχής αλλά και τις ανάγκες που υπάρχουν, κυκλοφορεί το 3ο τεύχος του περιοδικού  «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ,  για το Γάμο και τη Βάφτιση», αφιερωμένο σε χειροποίητες ιδέες και κατασκευές.

Στόχος μας ήταν και είναι το περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» να γίνει ο πρακτικός οδηγός για όλους όσους ασχολούνται με τις χειροτεχνίες (ερασιτεχνικά ή επαγγελματικά), αλλά και η έμπνευση για τις δημιουργικές ανησυχίες όλων όσων τους αρέσει το χειροποίητο ως τρόπος ζωής.

Στο περιοδικό «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» για το Γάμο και τη Βάφτιση υπάρχει μεγάλη ποικιλία από DIY κατασκευές και ιδέες και για τα δύο μυστήρια, προτάσεις για κομψά αξεσουάρ για τη νύφη και το γαμπρό, αλλά και συμβουλές, τεχνικές και πατρόν για τις κατασκευές. Επιπλέον, παρουσιάζονται δημιουργίες από διάφορα καταστήματα υλικών από τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε υλικά για τις κατασκευές σας.

Το περιοδικό κυκλοφορεί στα περίπτερα και στα κέντρα Τύπου, από τις 2-5-18, σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά μπορείτε να το προμηθευτείτε και από τα γραφεία μας.

 

  Εάν σας άρεσε αυτή η δημιουργία μοιραστείτε την ή κάντε την αγαπημένη σας!

Αφήστε σχόλιο

Η δημιουργικότητα σε όλο της το μεγαλείο!
Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας.
Για Free downloads: Πατρόν, μοτίβα, ετικέτες κι άλλα χρήσιμα
για τις κατασκευές σας κάντε κλικ εδώ
Creativity! Το περιοδικό της Δημιουργίας!
Συμπληρώστε τη φόρμα για να λαμβάνετε τα νέα μας!
Free download: Mοτίβα, Πατρόν και άλλα χρήσιμα για τις κατασκευές σας.
Το όνομα σας
Το email σας